Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy ikerpár. Mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy ikerpár. Mindig keverem őket, de marha jól néznek ki. Rájöttem, nem tudom melyikbe vagyok szerelmes. Hülyeség lenne hármasban randizni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 21:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
deritsd ki h te meilyknek jössz be. Lehet cska az egyiknek,és akkora probléma megoldva
2009. nov. 18. 22:07
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem kurv@ra nem vagy szerelmes egyikbe se, mert azt határozottan el tudnád dönteni, egyszerűen dugnád őket, erről van szó. De úgy bírom mikor az érzelmeket keverik a szexuális vágyakkal. :@
2009. nov. 18. 22:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Találomra válaszd ki az egyiket, sebezd meg jól látható helyen, aztán csakis te döntöd el a végső felállást, mert egyrészt egyértelműen beazonosíthatók, másrészt félni fognak tőled.

Na jó, csak viccelek. Vess be mindent (a fentiekhez hasonló fajsúlyúak kivételével), de ne felejts el tájékoztatni minket...

2009. nov. 18. 23:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha már a külső miatt nem tudsz dönteni, egyértelmű, hogy a belső tulajdonságaikat kell figyelembe venned. Amelyikhez jobban ragaszkodsz, és amelyiknél azt érzed, hogy nem tudsz meglenni nélküle, ő lesz az igazi.

16.5/L

2011. jan. 26. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!