Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy adjam a tudtára, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjam a tudtára, hogy tetszik és randizhatnánk? :D

Figyelt kérdés
Ez most extra hülye kérdésnek fog hangzani :D Nem vagyok egy tini pi*a már 25vagyok , de hosszú ideje nincs kapcsolatom, egy férfinél se volt meg a vonzalom. De most rendeltem kaját, és a futár nagyon megtetszett, vagyis nem az, hanem annál több, vonzodtam hozzá. És úgy láttam mintha neki is tetszenék. Valami ötlet, hogy mi lenne a legésszerűbb, válasz? :) Negatív válaszokat nem kérek ;) Ja és a száma megvan :D
2013. nov. 18. 15:06
 1/10 anonim válasza:
Mire való a szád?
2013. nov. 18. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Mami, tudod miért a szád a második legjobb dolog a pinád után? :D
2013. nov. 18. 15:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát hívd, fel, hogy gáz van, a menüből kimaradt a nyeles tojás
2013. nov. 18. 15:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha normális választ nem tudtok írni minek írtok? Na ez a magyar ember, csak egymásnak tud menni. Ezért van itt az ország.
2013. nov. 18. 15:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Életképtelen vagy. 25 éves létedre nincs annyi sütnivalód, hogy akkor többször rendelnél tőle majd és egyszer behívod, hogy mondjuk épp meg kéne húzni csavarhúzóval egy csavart itt ott mert férfierő kéne hozzá. Megcsinálná, és cserébe elhívnád valahova szabadidejében.
2013. nov. 18. 15:24
 6/10 A kérdező kommentje:
De kivagytok magatokra. Én nem az a fajta vagyok, aki minden jött-mentet felszed, tőlem távol áll az ilyen. Normálisan felteszek egy kérdést, és senki nem tud válaszolni normálisan. De mindegy.
2013. nov. 18. 15:28
 7/10 anonim ***** válasza:
5-ös válaszom miért is nem normális?
2013. nov. 18. 15:38
 8/10 A kérdező kommentje:
"Életképtelen vagy" normális lett volna, ha nem kezded ilyen bunkón :)
2013. nov. 18. 15:41
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem rendelj még tőle, hátha tényleg megbizonyosodsz arról, hogy bejössz neki és még lehet hogy ő fog randira hív ni
2013. nov. 18. 15:55
 10/10 A kérdező kommentje:
hátha, köszi mindenkinek :)
2013. nov. 18. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!