Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, telefonhívás a jobb vagy sms megismerkedés után?
Miután megadtátok egy srácnak a számotokat mit vártok inkább telefonhívást vagy sms-t?
A telefonhívás ellen az szól, hogy érkezhet olyan helyzetben, amikor nem alkalmas, épp családdal, ismerősökkel, esetleg másik sráccal vagytok, ezért nem veszitek fel, vagy nem úgy kommunikáltok, ahogy tennétek egyébként, ha egyedül vagytok. A telefonhívás mellet az szól, hogy közvetlenebb, minden félreértést könnyebb kikerülni.
Az sms ellen az szól, hogy nem személyes, nem lehet hallani a másik reakcióját, hangszínét. Viszont mellette, hogy ha nem alkalmas időpontban érkezik, akkor van lehetősége a lánynak úgy és akkor válaszolni, amikor már meggondolta, hogy mit írjon.
Szóval melyik a szerencsésebb? És mit mond számotokra a másikkal kapcsolatban a kapcsolatfelvétel módja, azaz, ha valaki sms-ben, vagy telefonon keres?
Én kedves sms-t kaptam, és nagyon örültem neki :)
De nem ilyen sablon cuki szöveget írt, hanem egy korábban elhangzott dolgot jegyzett meg velem kapcsolatban, és amiatt írt. Ez így nagyon figyelmes és aranyos volt.
Híváskor én zavarban lettem volna, mert a számcsere előtt azért nem beszéltünk olyan sokat, és én a legközelebbi ismerőseimmel sem szeretek annyira telefonon beszélgetni, élőszóban jobban megnyílok.
De ahány ember, annyi hozzáállás, nyilván. Ha meg kedvel téged, akkor úgyis minden, mindkettőnek örülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!