Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mi a teendő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Felvettem msn-re egy csajt, próbáltam vele beszélgetni, de nagyon ellenállónak látszik. Néha belök 1-2 szót vagy smileyt válasznak, és le van tudva. Magától sosem írna, mindig nekem kell "szóval tartanom". Ha kérdezek valamit, válaszol ugyan, de sosem kérdez vissza, én persze megírom a választ, mintha kérdezte volna. És ez így még nekem esik szarul. Mikor megkérdezem, hogy miért ilyen szűkszavú, mindig előáll valami kifogással, hogy most fáradt, vagy tanul, vagy ezért, vagy azért nem alkalmas. Mondtam azt is, hogy vele soha nem lehet beszélgetni, erre azt mondta, hogy mindig rosszkor írok rá. Ami meg tegnap történt, hát... Elvileg akkor tanult, mondtam neki, hogy írjon, ha elkészült, és még azt is hozzátettem, hogy tudom, hogy úgyse fog visszaírni... hát így is lett, egy órán belül semmi válasz, köszönés nélkül lelépett. Az ilyen csajt nem lehet úgymond "puhítani"?
2009. nov. 17. 22:54
 1/9 anonim válasza:
hát öregem, ez veszett téma :/
2009. nov. 17. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet egyről beszélünk.. Szőke, 14 éves? :D
2009. nov. 17. 22:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindig más színű a haja, 15 :D
2009. nov. 17. 22:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Szentem ott cseszted el hogy megmontad hogy zavar hoyg nem dumál sokat ...még fel lehetett volna kelteni a figyelmét de így ...
2009. nov. 17. 22:57
 5/9 anonim ***** válasza:
A-a... sajnos nem... tudod az ilyen csajok azok, hogy vagy bejössz nekik, vagy nem. Ha bejössz nekik, akkor nyert ügyed van, de ezeknek a többsége csak egy semmirekellő rib*nc, ha meg nem jössz be nekik, akkor meg inkább te örülj, mert sokkal jobbat érdemelsz. Szerintem ne bánkódj miatta, ilyenből nagyon sok van. Rengeteg lehetőséged adódik még, és biztos találsz egy szebb lányt, aki nem sz*rik le. ^^
2009. nov. 17. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Te msn en akarsz ismerkedni? Úristen. Hát nemtudom mitakarsz. Egyszerre száz emberrel irkál egykét szavakat. Meg ha msn függő akkor főleg értelmetlen. Élőbe ismerkedj.
2009. nov. 18. 00:00
 7/9 anonim válasza:

Ez pontosan ígyvan ahogy az elöttem lévő mondja msn en nem lehet csajozni max megbeszélni h hol találkoztok meg ilyesmik probáld ki hogy személyesen hogy viselkedik és utánna "puhítsad"

18F

2009. nov. 18. 01:25
 8/9 anonim ***** válasza:
nem kötelező vele msn-ezni, töröld szépen és nemfog fájni a fejed miatta
2009. nov. 18. 20:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem szokásom msn-en csajozni, mert úgy nem is lehet. Csak hát nem fogom egy számomra idegen társaságban leszólítani, hogy jöjjön el velem valahová. Mondjuk már látszólag belement egy találkába, de ilyen "nekem mindegy" stílusban. Persze lehet, hogy csak nem akart megbántani, és majd aznap este kitalál valamit, hogy ne kelljen mennie. Igazából nekem, vagyis inkább az egómnak az fáj, hogy eddig akárhány csajjal beszéltem, mind beadta a derekát, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Nehogymár 17 éves csajok meghódítása után egy kis 15 évessel való kudarc miatt lombozódjon le a fene nagy önbizalmam... Utolsó válaszolónak van igaza, törlöm is a francba ezt a csajt, annyit sem ér, hogy beszéljek vele. Majd lesz másik.
2009. nov. 18. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!