Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél hasonló fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél hasonló fiúval?

Figyelt kérdés

alacsony (165), de helyes.

aranyos, babaarcú, koránál valamivel fiatalabbnak néz ki.

egy nagyon picit justinbieber kaliber. ebből most ne azt vonjátok le, hogy uuuu, soha, kis buuuzi, de kicsit tényleg olyan vagyok. 18F

78F kaliberű válaszolók kíméljenek.

kort is légyszi

2013. nov. 14. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az alacsony férfiakat értsd ilyen 170cm félét, azokat utálják, és lenézik őket. Sajnos ez van számít a méret fent is, lent is.. Kicsi 12-13cm farokkal ugyanúgy esélytelen vagy náluk, mint alacsonysággal, és ha kettő comboja van, na azt hívják abszolút esélytelenségnek..
2013. nov. 14. 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:

egy rendes kerdest tett fel nem tudom hogy miert kell ilyen goromban valaszoni...

Egyebkent siman tudom kozhelynek hangzik de nem minden a kulso meg egyebkent nincs is a kulsoddel semi baj

17/L

2014. júl. 14. 10:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdés az,hogy te milyen magas vagy? Mennyire kiütköző a különbség? Mert biztos,hogy ezért megnéznek,és bírálnak majd benneteket. Kérdés,hogy te ezt eltudod e viselni.

Ha neked tetszik,látsz benne valamit,esetleg eltudod képzelni,hogy szívesen megcsókolnád,ergo van vonzalom,akkor miért ne? Idővel kiderül milyen a személyisége,és ha az is tetszik neked,akkor szemet tudsz hunyni ezen a kis zavaró tényezőn :)

36N

2014. okt. 1. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!