Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet a baj? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? Miért nem szeretik ezt a nők?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon már egyetemes probléma, hogy normális pasi nem talál magának normális nőt! Hasonló cipőben járok én is, de nem vagyok az hú de lúzer csávó aki állandóan otthon ül és le nem szakad a számítógépről! Minden hétvégén eljárok valahová kikapcsolódni, olyan helyekre járok ahol vannak nők és esetleg lehet ismerkedni velük, beszélgetni. De kezdek rájönni, hogy a normálisabb nőket, ilyen kocsmaszerű helyeken nem lehet találni. Ha valakivel mégis eljtuok arra a szintre, hogy társalogni kezdjek vele akkor a beszélgetés végén sosem jutok egyről a kettőre! Elkérem a számát, de egy gyenge ürüggyel lepattint, vagy megkérdezem találkozhatnánk-e máskor, erre a válasz: bocsi, de van barátom és stb, stb. Nem tartom magam bunkó pasinak, mert ha olyan a helyzet akkor virágot veszek, elhívom néha fagyizni, vacsizni és még sorolhatnám, de a mai nők többsége nem erre vevő! Volt rá példa, hogy megleptem a barátnőmet egy szál rózsával és ezt válaszolta: ezt meg minek vetted?? Szóval érdekes nagyon. Az átlagnál biztos furcsább vagyok mert sok olyan dolgot szeretek amit a mai fiatal srácok/lányok nem. pl: színházba járni, bár ez nagyon ritka barátnő hiányában és már régen is voltam. Egyesek szerint ez ciki! Miért is?? A munkahelyemen nagyon sok nő dolgozik akikkel nagyon jó kapcsolatot ápolok, vevők a humoromra, de ha olykor a helyzet úgy kívánja akkor komoly dolgokról is tudok beszélgetni velük! Az egyiknél tettem is egy próbát, de kudarcba fulladt az is! Udvarolgattam neki elég hosszú ideig, de a végén ő is csak annyit tudott mondani, hogy: maradjunk inkább barátok! De akkor jó voltam neki amikor elhívtam moziba, pizzázni, biliárdozni. Ha rámenős vagyok az a baj, ha visszahúzódó vagyok az is baj! Már fel is idegesítettem magam rajta! Jöhetnek a kommentek, hogy mekkora egy állat vagyok és hasonlók, de a normálisabb hozzászólásokat jobban díjaznám!
2009. nov. 17. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet hogy hirtelen ijesztőnek tűnik a figyelmességed, és emiatt feltételezik rólad,hogy unalmas vagy és nem tudsz vadabb lenni annál, mint amit ismerkedéskor magadból mutatsz. Én hasonlókon gondolkozom, csak én nő vagyok.

Ebből következik, hogy szívesen megismernélek. Örülnék, ha időt szánnál rám, legalább egy e-mail erejéig. Végülis,legrosszabb esetben gazdagabb leszel egy újabb rossz tapasztalattal és levonhatod belőle a következtetéseidet. Rosszabb nem történhet. Nem igaz? Itt a címem: drin@citromail.hu

2009. nov. 17. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Helló Drága!

Nem,nem vagy állat,és a hiba NEM a Te készülékedben van!Csak eddig mindig rossz helyen próbálkoztál.Hidd el,szórakozó helyeken is találni rendes lányokat,ugyanúgy ahogy rendes pasikat is,mint Te!Ha szabad lennék,a karodba omlanék! :-D Kitartás,ne add fel soha!!!Küzdj,és keresgélj,és maradj olyan,amilyen vagy!!!

2009. nov. 17. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos nem nézel ki jól. Túlkombinálod mert a nőknek legfontosab a külső azután jön a többi dolog. Ha kövér is vagy sportolj valamit hogy leadd a felesleget. A normális nőzést meg be lehetne fejezni. Az még hogy valaki nem illik hozzád vagy nem áll szóba veled nem jelenti azt hogy nemnormális.
2009. nov. 17. 23:33
 4/4 anonim ***** válasza:

"De kezdek rájönni, hogy a normálisabb nőket, ilyen kocsmaszerű helyeken nem lehet találni"

Egyébként véletlenül nem Norbi vagy? :D

2009. nov. 18. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!