Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne legyen rámenős és nyomulós egy srác?
Leírtam már párszor: Le kell sz_rni!!!
Éld az életet, aztán vagy lesz, vagy nem. Nehogy már ez határozzon meg.
36 f
Ne általánosíts, nem minden lány ilyen..:)
A lányok nagy része (normálisabbakra gondolok) szereti, ha egy srác megy, és akarja őket, és mindent megtesz értük. Na ez így nem nyomulás. Egy lányt ne meggyőzni, hanem lenyűgözni akarj! Ebben az egy mondatban minden benne van.:)
Az, hogy a a "csúnya" fiúknak nincs semmi esélyük, az butaság. Ha egy srác nem annyira helyes, hanem inkább az ellentéte, akkor sincs minden veszve. A külső csak egy csomagolás. Ha olyan lányt találsz, aki nem a külsőd miatt akar téged, akkor azt ne engedd el. Viszont hogy ez megtörténhessen úgy, hogy az illető nem valami szépfiú, ahhoz kell a megjelenés. Amire én mint lány nagyon figyelni szoktam az a ruházat/stílus, haj, illat és gesztusok. Ha magabiztosnak tűnsz egy lány szemében, akkor felfigyel rád, még ha nem is vagy olyan helyes. Ilyenkor húzd ki magad, légy kiillatosítva, hogy amint elmegy melletted érezze az illatod, öltözködj stílusosan, és mosolyogj rá. Ha jó a humorod, és egy kicsit perverz is vagy (tényleg csak egy kicsit, olyan humorosan) akkor nálam mindenképp vinnéd a pálmát.:D
Ez csak az én véleményem/meglátásom, nincs alátámasztva.
De remélem tudtam segíteni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!