Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ketyeg a biológiai óra, a 24. órában jártok de még sehol egy srác, mit tesztek?
A lehetőségek a következők:
- megismerkedsz valakivel, aki "gyenge közepes", és amúgy nem lenne ideális partner, sőt, folyamatosan bizonytalan vagy, annyira nem illetek össze, de a gyerekvállalás lebeg a szemed előtt, és inkább hozzámész, lesz, ami lesz
- keresgélsz tovább és próbálod megtalálni azt, akivel igazán boldog lehetsz, esetleg azon az áron is, ha kifutsz az időből
- kész, feladod, maradsz vénkisasszony, minden pasi hülye
- ?
keresgélsz tovább és próbálod megtalálni azt, akivel igazán boldog lehetsz, esetleg azon az áron is, ha kifutsz az időből
ez a szimpatikus verzió
26/N vagyok. Pont ettől félek. Nem mondom, hogy nagyon-nagyon ketyeg... de azért el-elgondolkozom.
Pasi a kanyarban sincs. (Illetve van, de lehet, hogy reménytelen. Nem tudom.) Tudom, hogy nekem is van saram, mert egy ideje félek párkapcsolatba kezdeni, annyira elegem lett a sok csalódásból. Ezen kéne változtatnom, tisztában vagyok vele.
Most úgy vagyok vele, keresgélek (na jó, ez sem igaz, mert le vagyok ragadva a reménytelen szerelemben [?]), aztán ha találok megfelelő férfit, boldogan alapítok családot. Ha meg nem: így jártam. :(
Nem akarok csak azért "levadászni" egy pasit, hogy ne legyek vénlány. (Létezik még manapság ez a fogalom?)
Aztán persze lehet, hogy pár év múlva már másként fogom gondolni -- nem tudom.
Különben csinos, értelmes nő vagyok, csak kicsit több lelki problémám van (bár szerintem ezzel sokan vannak így).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!