Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek ha mindenhol túlfiatal és túlfestett lányok vannak?
nem vagyok kifejezetten idős, de egy szakadékot érzek magam és a pesti helyeket mostanában megtöltő fiatalok között
mintha népszerű lenne minél egyszerűbbnek tűnni
bocsáss meg, hány éves vagy?
igazából nem hiszem, hogy keresni kéne valakit. jönni fog majd az a lány, talán egy haverod unokatestvére lesz, vagy ilyesmi...:D
ha pl. szórakozóhelyen ismerkedsz, ott mindenki másnak tűnik, mint amilyen valójában.
szerintem évfolyamtársak között érdemes keresgélni, mert őket ismered annyira, hogy egyáltalán felmérd, mennyire érdemesek ők egy randira akár. 18/L
21 leszek
az iskola ötlet pedig szerintem nem túl nyerő
Ha érettebb nőket szeretnél akkor ne tinidiscokat látogass.
Menj el pl: Old Mans, Jam Pub
köszi, de nem ismerkedési tanácsokért írtam ki a kérdést. nekem úgy tűnik, hogy a legtöbb helyet feleslegesen hangoskodó, 16-17 éves robotok töltik meg, akiknek nem vagyok vevő a társaságára...
ezzel nem magamat szeretném fényezni, szerintem ez a helyzet.
Annó 32 évesen egyszer azon kaptam magam, hogy tök egyedül vagyok. Előtte éltem a szabad emberek életét, de megérett a dolog, hogy megállapodjak. De hol is tud ismerkedni az ember 32 évesen ?? Ki a fene tudja. Aztán jött a "nagy" ötlet. Feladtam egy újsághirdetést. Mit ne mondjak , jöttek is szép számmal az üzenetek akik ugyanazt keresték mint én. KB 15 randi más más női-hölgyekkel és meg lett a tuti befutó. Ma 40 vagyok és nagyon elégedett az életemmel.
Sokan legyintenek, csak, hogy á, az újsághirdetés az nem jó semmire. Van egy piszkosul nagy előnye. Csak azokkal az emberekkel fogsz kapcsolatba kerülni akik azt keresik amit te magadról írsz. Nem kell magyarázkodnod senkinek sem ha megszólítod, hisz mindenki ismerkedni szeretne. Vagyis pontosan ugyanazt akarják amit Te.
Én alapból egy humoros pasi hírében állok, így a hirdetésem is ennek megfelelően alakult. Sokaknak tetszett is és csak olyanok jelentkeztek akik értik a humort... Ez meg nálam egy pozitív dolog.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!