Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedjek ha mindenhol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek ha mindenhol túlfiatal és túlfestett lányok vannak?

Figyelt kérdés

nem vagyok kifejezetten idős, de egy szakadékot érzek magam és a pesti helyeket mostanában megtöltő fiatalok között

mintha népszerű lenne minél egyszerűbbnek tűnni

2009. nov. 17. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

bocsáss meg, hány éves vagy?

igazából nem hiszem, hogy keresni kéne valakit. jönni fog majd az a lány, talán egy haverod unokatestvére lesz, vagy ilyesmi...:D

ha pl. szórakozóhelyen ismerkedsz, ott mindenki másnak tűnik, mint amilyen valójában.

szerintem évfolyamtársak között érdemes keresgélni, mert őket ismered annyira, hogy egyáltalán felmérd, mennyire érdemesek ők egy randira akár. 18/L

2009. nov. 17. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Te is bocsáss meg ,de ez a "jönni fog magától " szöveg egy kicsit már unalmas ,és nem is "igaz". Ha nem keresel nem fog jönni magától , jó igen lehet jönni fog magától 10 év múlva , de nem hiszem hogy ennyit szeretne várni.
2009. nov. 17. 13:31
 3/9 A kérdező kommentje:

21 leszek

az iskola ötlet pedig szerintem nem túl nyerő

2009. nov. 17. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
nézd, értem én, nem arról van szó, hogy ne vedd észre, ha valaki ott van az orrod előtt. de ha nem jött be ez az ismerkedés, akkro talán el kéne gondolkodni, hogy miért is kell neki egy csaj. sokaktól hallani, hogy "mellette igazi nő/férfi vagyok"..... na ez a kamu, az egy rég rossz kapcsolat, ha valaki csak a másik miatt érzi fontosnak magát. abból támaszkodás lesz, abból pozíció-béli félreértések, stb
2009. nov. 17. 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha érettebb nőket szeretnél akkor ne tinidiscokat látogass.

Menj el pl: Old Mans, Jam Pub

2009. nov. 17. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
iskola nem jó. szórakozóhely sem. marad a piac, a park, meg nyáron a strand? én még arra gondolnék, hogy egy koncerten/étteremben vagy bárhol egyedül lévő lányhoz oda lehet menni egy kedves beszélgetésre:D aztán abból lehet egy kávézás, de szerintem akkor jársz jobban, ha egy-két fős társaságban vagy, és szintén egy-két fős társaságú lányokhoz mentek oda.:D így elkerülhetők a zavart, kínos hallgatások, meg az időjáráshoz hasonló témák:D
2009. nov. 17. 13:39
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi, de nem ismerkedési tanácsokért írtam ki a kérdést. nekem úgy tűnik, hogy a legtöbb helyet feleslegesen hangoskodó, 16-17 éves robotok töltik meg, akiknek nem vagyok vevő a társaságára...

ezzel nem magamat szeretném fényezni, szerintem ez a helyzet.

2009. nov. 17. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:
gyere vidékre! Itt még vannak nem " robotok"
2009. nov. 17. 19:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Annó 32 évesen egyszer azon kaptam magam, hogy tök egyedül vagyok. Előtte éltem a szabad emberek életét, de megérett a dolog, hogy megállapodjak. De hol is tud ismerkedni az ember 32 évesen ?? Ki a fene tudja. Aztán jött a "nagy" ötlet. Feladtam egy újsághirdetést. Mit ne mondjak , jöttek is szép számmal az üzenetek akik ugyanazt keresték mint én. KB 15 randi más más női-hölgyekkel és meg lett a tuti befutó. Ma 40 vagyok és nagyon elégedett az életemmel.

Sokan legyintenek, csak, hogy á, az újsághirdetés az nem jó semmire. Van egy piszkosul nagy előnye. Csak azokkal az emberekkel fogsz kapcsolatba kerülni akik azt keresik amit te magadról írsz. Nem kell magyarázkodnod senkinek sem ha megszólítod, hisz mindenki ismerkedni szeretne. Vagyis pontosan ugyanazt akarják amit Te.

Én alapból egy humoros pasi hírében állok, így a hirdetésem is ennek megfelelően alakult. Sokaknak tetszett is és csak olyanok jelentkeztek akik értik a humort... Ez meg nálam egy pozitív dolog.....

2009. nov. 19. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!