Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igyak egy kicsit mielőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igyak egy kicsit mielőtt randira hívom a lányt?

Figyelt kérdés
Kissé ideges vagyok miatta,talán egy kis alkohol segítene feloldani a gátlásokat.Szerintetek megérezné rajtam?(pl a leheletemen)Egyébként nem buliban fogom elhívni.
2009. nov. 17. 12:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tegnap is írt egy alkesz, ugyanezt kérdezte. Olvass vissza. Amúgy most is leírom, hogy piásan nem megyünk randizni.
2009. nov. 17. 12:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem így mennék randira,csak így akarnám elhívni :)
2009. nov. 17. 12:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megérezné.
2009. nov. 17. 12:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Igyatok a randi elején egy kis rumosteát. ;)
2009. nov. 17. 12:34
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Igyál. Pálinkát ajánlok, és ha növelni szeretnéd a vonzerődet, egyél hozzá egy kis hagymát is. Plusz, dob a dolgon egyet, ha mielőtt randira mész, futsz néhány kört, lehetőleg nagykabátban.
2009. nov. 17. 12:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Régen velem is ez volt a helyzet. Aztán valahogy elmúlt. A lényeg, hogy ne gondolj bele a helyzet súlyosságába (pl. hogy ezen a randin múlik minden, mit fog gondolni rólam a lány), és máris jobb lesz.
2009. nov. 17. 13:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ne igyál. Mert ha iszol és úgy hívod fel akkor utólag lehet hogy úgy fogod érezni, hogy pia nélkül nem lettél volna képes rá, az meg miért jó?

Próbáld meg felhívni józanon, meg fogod tapasztalni, hogy milyen vagány voltál, ha igent mond, ha nemet. Tessék megküzdeni a feladattal! :-)

Nem tom hasonlítunk-e, de én túlzásba szoktam vinni a rinyálást, aztán amikor rászánom magam, nem is olyan életveszélyes. Ne vedd annyira komolyan ezt a randit, mert lehet hogy nagyon tetszik és életed értelmének tűnik, de lehet hogy ez még csak testi tetszés, és a randikon derül majd ki, hogy illetek-e egymáshoz, tudtok-e mit kezdeni egymással, stb. Tehát ez még "csak" egy randi, nem házasság. Azért találkoztok hogy jobban megismerjétek egymást- ha jól gondolom. Arra még ne gondolj túl sokat az elején, hogy milyen jó lenne ágyba bújni vele! bár ez nehéz kérés egy férfitól! :-) 37/F

2009. nov. 17. 13:49
 8/13 anonim ***** válasza:
neee! én pl. utálnám, ha a srác spiccesen jönne. azonnal elküldeném.
2009. nov. 17. 14:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyén függő én az eddigi összes csajomat részegen szedtem fel. Állítólag olyankor aranyos vagyok meg jófej. Hát nemtom amúgy a pia az nemérzik meg igyál boroskólát és max csak kólaszagod lesz :DD
2009. nov. 17. 15:03
 10/13 anonim ***** válasza:
van egy jobb ötletem. mi lenne, ha ott rendelnél vmi szolidabb alkoholt, ne már sört, és akkor az nem is " feltűnő ", meg oldottabb is leszel. hmm?
2009. nov. 17. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!