Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen elvált nőként,2 gyerekkel hogyan és hol lehet ismerkedni?
Ugyanott mint a gyermektelen sosem házasodott nők. Igen, 30 évesen is el lehet járni szórakozni. És a gyerekeke is kibírnak néhanapján egy estét a mamánál, míg anyunak doga akad.
Én is így ismertem meg az egyik exemet neki is két gyerkőce volt, csak ő kicsit több volt 30-nál... ;)
Kedves Kérdező!
Ismerkedni bárhol lehet, a nagyobb kérdés kivel!
Egy normális pasit nem zavar majd a két gyerek.
És nem feltétlenül a tini lányok lesz az ideája.
De hol találsz ilyet?
Próbálkozni kell! Az 1000. talán jó lesz.
Felteszem, ezt a kérdést sem merő véletlenből írtad ki. :)
Mi ez a baromság már megint, hogy ha normális a pasi akkor nem zavarja a két gyerek?!
Ha nekem nincs kedvem más kölykeit felnevelni meg esetleg szeretnék sajátot akkor már normálatlan vagyok?
Egyébként pont a nők pofáznak szokás szerint, akik messze elkerülik a gyerekes férfiakat, mert "nehogy már felneveljék más nőnek a gyerekeit"
Én semmiképp nem nevelnék kakukktojásokat.
Normális saját családdal akarom leélni az életemet
Neten próbálkoznék (próbálkozom) a nagy számok törvénye alapján, mert pár jól irányzott kérdéssel hamar el lehet dönteni, hogy egymást keresitek-e.
Nem feltétlenül társkeresőn... szerintem a cset alkalmasabb, ha jól kommunikálsz, és tudsz "olvasni a sorok között".
Persze nagyon sokat kell szelektálni, mert nagyon sok a szeretőt kereső pasi, sok a személyiségzavaros, kötődési problémás, sokan maguk sem tudják, mit akarnak.
Személyes tapasztalatom, hogy a férfiak nagy többsége az embert nézi, és nem a körülményeit. A "nem akarom más kölykét nevelni" típusú pasiknak nyilván mások a szempontjaik, de hát ők nem téged keresnek, ezt tudomásul kell venni és kész. Azért a többség nem ilyen. A többség meg akar ismerni, mint embert, és az csak egy "tulajdonság" a sok közül, hogy van gyermeked, de nem elsődleges szempont. Ők inkább azt nézik, hogy legyél nyitott, érett, értelmes, a magas szexkultúra kimondottan előny általában...
Egyáltalán nem reménytelen, a net tele van szingli, vagy frissen elvált pasikkal. Én is ismerek jópárat, akikkel baráti kapcsolat alakult ki, pl. épp zajlik a válásuk, és már tervezgetik a jövőjüket, ismerkednek másokkal. (Az épp zajlik a válást ne úgy értsd, hogy "majd elválok", hanem már beadták a válópert, külön költöztek, stb.)
Szóval szerintem a neten jól lehet érvényesülni, ha tudod, hogy kit keresel, milyen szempontok alapján, és tudsz nemet is mondani. Mert bizony sokszor kell nemet mondani, ha nem "bárki jó", hanem tényleg hozzád illő partnert keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!