Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis hol lehet pasizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hol lehet pasizni?

Figyelt kérdés

Hello, 19 éves budapesti lány vagyok! Az a gond, hogy kicsit zárkózott és visszahúzódó lélek vagyok, nehezen ismerkedem idegenekkel. Nincs is igazán baráti köröm, csak 1-2 barátnőm, így ez az ismerkedési lehetőség kizárva.

Bulizni járunk persze de ott köztudottan nem lehet normális kapcsolatokat létesíteni (vagy csak nagyon ritkán, mondjuk nekem erre pont volt példám)

De akkor mégis hol? Én máshova társaságba a koncerteken, bulikon kívül nem járok...

Annyira szomorú vagyok, hogy itt vagyok lassan 20 évesen és még nem volt egy rendes párkapcsolatom :(

2009. nov. 17. 08:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hohóó áljon meg a menet, most azt írtad, hogy gátlásos és visszahúzodó vagy, tehát arra véletlenül se számítson egy pasi, hogy te jeleket fogsz adni, ha ő megpróbál közeledni hozzád (természetesen távolról először, hisz a hülye akarja átvágni magát a palánkon.) Akkor így mit vársz? Az egy dolog hogy elmész szórakozni, de ott szerinted nincsennek normális pasik (sztem ugyanannyi az esélye, de mind1), de más társasági tevékenységben nem. Szóval a tanácsom az, hogy ne várd a sült galambot, néha a nőknek is tenni kell azért, hogy legyen valakijük. Szóval járj többet társaságba, ami lehet sport, meló, hobbikör, bármi. Mellesleg legyél kicsit merészebb, nem kell mindent a zárkózottságra fogni, ha sokat mosolyogsz, az feltünik a pasiknak, és ha valaki tetszik, akkor tudasd vele női praktikáiddal, amikor egy egész hadseregnyi fegyverzet áll rendelkezésetekre...

20/F

2009. nov. 17. 10:10
 12/16 anonim válasza:
Például az az olvasós story nem is rossz! Ha én találkoznák egy olyan lánnyal....hm, megszólítanám az fix :D
2009. nov. 17. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Netes ismerkedés ha már más nem
2009. nov. 17. 11:08
 14/16 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy végül az lesz sajnos :(

De nem szeretem mert elveszi az első benyomás örömét! Asszem így fogok megöregedni magányosan macskákkal :'(

2009. nov. 17. 11:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Jaj Istenkém, a macskákkal....

Kezdj el sportolni/ táncolni. Sőt, javaslom, egyenesen néptáncolni menj, de komolyan. Ott rengeteg, hozzád hasonlóan visszahúzódó fiú/lány van, akik között jobban fogod érezni magad, találsz barátokat, barátnőket, és talán kapcsolatot is...jobb helyeken tömeg is van, lehet válogatni... :-)

2009. nov. 17. 16:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ha könyvet olvasó lányt látok, meg főleg, ha mondjuk zenét hallgat, arról azt gondolom, hogy nem akar ismerkedni. Hiszen az a minimum, hogy kiveszi. Aki olvas, mondjuk valószínűbb, hogy meg lehet szakítani benne, de akkor szórakoztatóbbnak kell lenned a könyvnél. :P

Én figyelek állandóan, de az életben nem jelez 1 csaj se nekem. (a legdurvább jelzés konkrétan egy puszi volt, de biztos viccből adta, miközben volt pasija) Miközben _állítólag_ buknak rám. De ha jelezne, akkor meg bajban lennék, mert nem tudom, hogy hirtelen miről beszélgessek vele.

Kár, hogy utcán találkozok a legtöbb csajjal, mert ott nem kérnek az ismerkedésből.

23/F

2010. jún. 11. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!