Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis hol lehet pasizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hol lehet pasizni?

Figyelt kérdés

Hello, 19 éves budapesti lány vagyok! Az a gond, hogy kicsit zárkózott és visszahúzódó lélek vagyok, nehezen ismerkedem idegenekkel. Nincs is igazán baráti köröm, csak 1-2 barátnőm, így ez az ismerkedési lehetőség kizárva.

Bulizni járunk persze de ott köztudottan nem lehet normális kapcsolatokat létesíteni (vagy csak nagyon ritkán, mondjuk nekem erre pont volt példám)

De akkor mégis hol? Én máshova társaságba a koncerteken, bulikon kívül nem járok...

Annyira szomorú vagyok, hogy itt vagyok lassan 20 évesen és még nem volt egy rendes párkapcsolatom :(

2009. nov. 17. 08:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Valahogy üti egymást a zárkózott és visszahúzódó lélek vagyok és a koncertekre ,bulikra járok... Na de mindegy.Barátnőket lecserélni,újakat keresni,pubokba,klubbokba,amolyan beszélgetős,zenés,billiárdozós,stb. helyekre eljárni.Szerintem. Egyébként amit írtál az olyan,mintha én azt mondanám,hogy még szűz vagyok,félek a pasiktól,de a haverokkal szexshopokba járunk,meg néha 1-2 gruppenpartira is elnézünk... Bocs!
2009. nov. 17. 08:36
 2/16 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy zárkózott vagyok, miért ne járhatnék bulizni? A zenét én is csak szerethetem. Az, hogy nem merek szemezni srácokkal és kezdeményezni nem üti azt, hogy eljárkálnék :(
2009. nov. 17. 08:40
 3/16 anonim ***** válasza:

mindenkinek eljön a maga ideje csak ki kell várni

estel ha ide is feltöltesz magadról sexy képet és akik olvassák ezt talán közöttük van a nagy Ő :)

2009. nov. 17. 08:50
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem szoktál sörözőbe beülni a koncertek után mondjuk? Én mindig ilyen helyen ismerkedek, nekem ott a legkönnyebb, és én is zárkózott vagyok. (gondoltam közlöm az első válaszoló miatt:)
2009. nov. 17. 08:52
 5/16 anonim ***** válasza:
8:52-esnak télleg igza van mert az alkohol ellazít és segít feloldódni.hajrá
2009. nov. 17. 09:01
 6/16 anonim ***** válasza:
Iratkozz be valami sportra, amit szeretsz, ott olyan pasikkal találkozhatsz, akiknek hasonló érdeklődési körük van, vagy vállalj részmunkaidős állást, nem tudom mit lehetne tenni még...
2009. nov. 17. 09:05
 7/16 A kérdező kommentje:
Mit lehetne tenni? Apácazárda esetleg... Volt egy rövid kapcsolatom, azt sem értem, hogy szúrt ki a srác magának...
2009. nov. 17. 09:26
 8/16 anonim ***** válasza:
Ülj ki a térre vagy egy forgalmas parkba olvasni, vagy valami... Ha nem vagy hót ronda úgyis betalál majd néhány pasi:)
2009. nov. 17. 09:31
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hót ronda szerencsére :D

De a pasik valahogy nem vesznek észre... túl gátlásos meg görcsös vagyok :(

2009. nov. 17. 09:35
 10/16 A kérdező kommentje:
És ilyen hidegben én nem ülök sehova...
2009. nov. 17. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!