Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kivel jönnétek össze inkább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel jönnétek össze inkább?

Figyelt kérdés
egy full deszka, de kedves lánnyal, vagy egy olyannal, akinek szép alakja van, de undok?
2009. nov. 16. 23:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A deszkával mert a kiscici jönbe.
2009. nov. 16. 23:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A kedvesebbel. De ha már gondolkoznod kell ezen akkor ez kicsit gáz:S Ne azért járj valamelyikükkel, hogy mos legyen valakid, hanem mert igazán tetszik.
2009. nov. 16. 23:13
 3/14 A kérdező kommentje:
csak kíváncsiságból kérdezem, mert én inkább a formás lánnyal jönnék össze. szerintem elég vicces ha egy lánynak nincs semmi melle.
2009. nov. 16. 23:20
 4/14 anonim ***** válasza:
érdekes humor.
2009. nov. 16. 23:23
 5/14 anonim ***** válasza:
egyikkel se, dugnám mind2-t, de csak olyannal jövök össze, aki minden elvárásnak megfelel.
2009. nov. 16. 23:23
 6/14 Andrewka ***** válasza:

Egy éjszakára az undok is megteszi, betömöm a száját:) De komolyabban inkább a deszka. Bár ez hülyeség. Attól még h valakinek kicsi a melle lehet nőies és szép.

22/f

2009. nov. 16. 23:24
 7/14 anonim válasza:

de egy paraszt vagy...vicces hogyha egy lánynak nincs melle..na mert aztán tehet róla hogy nincs neki...inkább legyen szilikonbaba??

de egy bunkó parasztok vannak

2009. nov. 17. 00:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem inkáb rémisztő ha nincs melle. És jóhogy kedves. Ha nincs más amivel bevágódhatna. A jó nagy mellü meg minek lenne kedves? Akkor is szétszedik a fiúk ha undok.
2009. nov. 17. 00:27
 9/14 anonim válasza:

én inkább a belső tulajdonságokat nézem 1 csajban, nem a külsőt. lehet deszka, duci, playmate alkat, szeplős, pattanásos, szemüveges, fogszabályzós...a lényeg a belső. ha hosszú távra tervezel, akkor nem a külsőt nézed, mivel a személyiségét kell hónapokon, éveken át elviselned. a külseje úgyis változhat, a szépből lehet csúnya és forditva, de a belső ritkán változik.

szal azt ajánlom szimpátia alapján dönts, mert szerintem nagy parasztság mást azért lekoptatni mert nem 1 bálkirály/nő.

23/f

2009. nov. 17. 00:39
 10/14 anonim ***** válasza:

ha felszínes, dugós kapcsolatot akarsz, amelyikben bármikor lepattinthat, megcsalhat, megalázhat a barátnőd, akkor a nagy mellű.

ha értelmes beszélgetőtársat is szeretnél egyben, valakit, aki foglalkozik veled, egyenértékűek vagytok és nem kell mindent eléhalmoznod h kegyeskedjen mondjuk megcsókolni, akkor a deszka. és kitartás, mert a mell általában meg szokott nőni :)

2009. nov. 17. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!