Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Próbálozzak még nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálozzak még nála?

Figyelt kérdés

Elhívtam egy lányt sétálni én szerelmes vagyok belé azt mondta szívesen eljön a talalka előtt egy órával még telefonon is felhívtam hogy akkor je-e neki igent mondott,viszont a randi előtt fél órával irt a barátomnak hogy jöjjön már ő is velem.Ezzel finoman célozgatott hogy nem akar eljönni.

Írtam neki fb-n hogy akkor nem menjunk ott mar viszont azt mondta hofy semmi nem az én hibám nemlényeg végül nem árulta el miert nem akart eljonni.

Ezek utan még probalkozzak nala?Foglalkozzak még vele?

2013. nov. 10. 09:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hat azert ezt nem mondanam....
2013. nov. 10. 10:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Egy lánynál maximum egyszer érdemes próbálkozni.
2013. nov. 10. 10:14
 13/20 A kérdező kommentje:
De en nem tudok mas lanyon gondolkodni....
2013. nov. 10. 10:15
 14/20 anonim ***** válasza:

majd elmúlik

mikor?

majd.

2013. nov. 10. 10:17
 15/20 A kérdező kommentje:
Röviden maradunk barátok és ne akarjak többet probálkozni nála?Később se 3-4 hét mulva se?
2013. nov. 10. 10:19
 16/20 anonim ***** válasza:

rajtad múlik.

kb hányszor akarsz még felsülni?

2013. nov. 10. 10:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha egyszer elutasított egy lány, később se fog veled összejönni. Kivétel max akkor van, ha nagyot változik a külsőd (előnyödre), v ha rád szakad egy halom pénz. Majd előbb-utóbb elmúlik, és találsz másik lányt.
2013. nov. 10. 10:24
 18/20 A kérdező kommentje:
Hat nem igazan szeretném mégegyszer ezt átélni :(
2013. nov. 10. 10:28
 19/20 anonim ***** válasza:

A helyedben nem tenném, a barátságot ha gondolod megtarthatod, de ne akarj többet, ő utasított el, ha akar valamit neki kell kezdeményezni, ne sz*pasd saját magad.

A szerelem miatt ne aggódj elmúlik, de csak akkor ha te is akarod, ha erőlteted nem fog és csak felesleges fájdalom lesz a vége

2013. nov. 10. 11:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem érdemes vele.
2013. nov. 10. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!