Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hülyít vagy nem? SEGÍTSETEK PLS!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyít vagy nem? SEGÍTSETEK PLS!

Figyelt kérdés
Van egy fiú! Én(14 és fél) a barátnőm(15) és az a fiú(16). elementünk moziba hármasban. a Fiú hozta a haverjait is 4et...a barátnőm és az a fiú 3 éve ismerik egymást, és nagyon jó haverok. az a fiú rámmászott meg ölelgetett csapkodta a seggem XD (a moziba) meg minden. a következő talinál ( akkor találkoztam vele 2.szor) folyamatosan a bnőm seggét csapkodta, meg viccből kért tőle szájrapuszit meg piszkálta. (nekem nem tetszik az a fiú csak kérdezem) hogy a barátnőm tetszik neki (akit 3éve ismer) szerintetek? és engem csak hülyített?
2009. nov. 16. 16:48
 1/8 anonim válasza:
100%
szerintem nemakar semmi komolyat...
2009. nov. 16. 16:54
 2/8 A kérdező kommentje:
inkább csak arra adjatok választ hogy tetszik e neki a bnőm!! köszönöm
2009. nov. 16. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy tetszik neki. 15 éves, neki ez vagány dolog, hogy a csajok hagyják neki ezt. Majd ha idősebb lesz és ha akkor is ezt csinálja, belefut olyan nőbe, aki erkölcsös és jól pofán vágja ezért.
2009. nov. 16. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak viccelődik. Ezek csak poénok. nem jelentenek semmit.
2009. nov. 16. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Amikor legközelebb csapkodja a seggedet szépen markolj rá szemből a farkára, érzékien simits rajta kettőt, majd markolj bele erősen és tépj egyet rajta lefelé úgy izomból.

Szerintem ezzel a könnyed gyakorlattal leszoktattad a seggcsapkodásról.

2009. nov. 16. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Se a barátnődtől , se tőled nem akar semmit.

Csak hülyít.

2009. nov. 16. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak egy egyszerű szórakozás...mit vársz egy 15 éves fiútól most nem azért...vagány dolognak tartja ezt,és hát majd egy pár év múlva talán megkomolyodoik:D
2009. nov. 16. 20:48
 8/8 A kérdező kommentje:
minden 15 éves fú ilyen? xd vagy csakk itt debrecenbe? :/
2009. nov. 18. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!