Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Mit ajánlotok, hogy közel kerüljek a pasihoz? Trollok kíméljenek!
Ő már párszor hozzámért (semmi "olyan", csak megérintette a vállam, a karom) és mindig keresi a társaságom, ha összefutunk a boltban, vagy kiköszön az autóból, ha meglát az utcán. Idősebb, mint én, de független férfi, így ha ő is rábólintana, nagyon örülnék neki, ha a párom lenne!
Jövő hétvégén átjön hozzánk valami miatt (munka-ügy), de az elég hamar meglesz és azt hiszem magától nem fog kezdeményezni. Valamiért azt érzem, nekem kellene megtennem az első lépést. Valószínűleg édesanyám is itthon lesz (nem tudom elküldeni itthonról) és így elég necces a dolog.
Valami ötlet?
24 N
úristen...23 év van köztetek. Anyukádnak való.
Mit akarsz ilyen időstől ?
valószínű, sőt biztos, hogy csak megakar húzni, és ezek szerint sikerülni is fog neki, mert ahogy tűnik te teljesen beleestél.
Mit gondolsz 47 évesen mit akarhat tőled ?
Gondolom azért nincs felesége mert össze-vissza fekteti le a csajokat.
Jaj, pont ezért nem írtam oda, egyből hülyének néztek, h vmi nyomi kis liba vagyok, aki idős pasikat akar az ágyába cipelni... :(
Ő egy komoly ember, köztiszteletnek örvend, nem egy nőcsábász. Észrevettem volna, tudnék róla. :)
Nekem mindig az idősebbek tetszettek.
de mi van ha anyukádnak is bejön majd?:)
csinálj neki vacsit :)
Jó, látom nem értitek! :D
Anyukámnak nem jön be. LOL
Neki se anyukám. :P
De én igen, csak szerintem tart a visszautasítástól, mert elég kellemetlen lenne, ha mondjuk félreérthetetlenül közeledne hozzám, én meg felháborodva hárítanék. Mindenki megbélyegezné, hogy a "vén kujon" mit akar a fiatal csajtól. :S Nem tudja, hogy nekem is tetszik!
Csak én meg az ilyen helyzetekben totálisan leblokkolok. Nézem a padlót, ha megérint, meg ilyenek. Zavarban vagyok. : /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!