Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek erre a lány mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek erre a lány mit ír vissza :Szeretnélek jobban megismerni. Egy vacsorához nem lenne kedved valamikor? .

Figyelt kérdés
facebookon beszéltünk 2 szer pár percet a lánnyal,tudtára adtam h nagyon szép lány,nagyon tetszik...ha ráírok visszaír...egyedülálló 24 éves okos csinos szép lány..szerintetek ?

2013. nov. 6. 22:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azt, hogy szívesen elmennék veled valami puccos étterembe vacsizni. Na de ez én vagyok :)
2013. nov. 7. 00:11
 12/17 anonim ***** válasza:
#11 Na meg te csávó vagy.
2013. nov. 7. 00:34
 13/17 A kérdező kommentje:
de mondom h alig ismerem..és akkor szerintetek el fog jönni velem vacsorázni valahová ???
2013. nov. 7. 11:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Azt, hogy elmegy-e, nem tudhatjuk. Rengeteg tényezőn múlik. Egy próbát mindenképp megér.

A Mesternek meg igaza van, mert lehet ugyan, hogy egy "nem"-et tartalmazó kérdésre is igent mond a hölgy, de hogy már eleve "előítéletekkel" megy, az is tuti. (Ezen nem tudatos dolgok... de tényleg fontos a határozott, magabiztos fogalmazás (is)!)

2013. nov. 7. 11:35
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Túlbonyolítjátok a dolgokat...
2013. nov. 7. 11:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Elég régóta foglalkozom már párkapcsolatokkal ahhoz, hogy tudjam, az apróságokon mennyi minden múlik.

Lehet, hogy túlbonyolítás, de belehal a kérdező, ha megfogadja a tanácsot? Veszít vele valamit?

Szerintem azok bonyolítják inkább túl, akik a legminimálisabb erőfeszítést sem képesek megtenni (pl. átfogalmazni egy mondatot), mert minden jó úgy, ahogy van... ezek hosszú távon (!) visszaütnek. Nem a megfogalmazás, hanem ez a fajta hozzáállás.

2013. nov. 7. 12:05
 17/17 A kérdező kommentje:
nem érdekel az egész,látta de nem ír vissza.én többet nem írok egy csajnak se..akinek kellek keres,akinek nem az így járt
2013. nov. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!