Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejön ez a csajoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön ez a csajoknak?

Figyelt kérdés
Egy állat vagyok ! Metál zenét hallgatok, ordibálok, pimasz vagyok (lányokkal soha :P)káromkodok,emberek szerint van humorom , szentem nem vagyok ronda, 15 évesen szűz vagyok , és elektromos gitáron jáccom. Ez bejön egy átlag csajnak ?
2009. nov. 15. 21:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

15 évesen nekem bejöttél volna, ha nem ordibálnál és káromkodnál, hanem kulturáltan viselkednél :) a többivel semmi baj.

20/L

2009. nov. 15. 22:47
 12/13 anonim ***** válasza:
mikor ordibálsz? ha mellém ülsz a buszon biztos nem jössz be visítozva, egyébként jobb, mintha emos b¤zi lennél
2009. nov. 16. 00:32
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem a buszsöfőr nuna a south parkból biztos csipázna.
2009. nov. 16. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!