Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit is jelentesen ez a vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit is jelentesen ez a vissza jelzés?

Figyelt kérdés

megkérdeztem egy csajtól:

Szeretsz-e?

ő: majd meg tod :D (ezt irta

előtte volt egy beszélgetés

ÉN:am már megint tominál vagy?

Ő:am jah szülinapi ajándék vok xD

ÉN:oh

ÉN:szegény tomi

Ő:felhívott este az anyukája h én vok az ajándék

ÉN:isten csapás

Ő:-.-

Ő:kabbe

ÉN::P

ÉN:hülyülök !!!

ÉN:szép ajándék vagy...

ÉN:én mért nem kaptam ilyen ajándékot ....:P

Ő:majd jövőre ^^

ÉN:jaja de franciágyal együtt kérlek :D (utalás a szex-re)

Ő::P

Ő::$ (jel magyarázat: elmirulás , pirulós)

ÉN:na ugy már szép kis szülinap lenne :P

ÉN:hehehe

Ő:;DD

Késöbb:

megint cikiztam

Ő: kabbe

ÉN: vetközz béby

Ő: már le vok

ÉN: nem hiszek neked...

(többire nem emlékszek :S

a légyeg hogy a szeretre mért válaszolt ugy : majd meg tod :D???

2009. nov. 15. 20:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
bocs a problémáért beszélek majd zolival hogy számitson rád... (kurv4 nagy oltást fogok kapni) gRRR neked mi a f4xomnak kell fent lenned ...
2009. nov. 17. 16:20
 12/14 A kérdező kommentje:

most elmondok vmit...

tod a srác(zoli) csak veled ilyen ... direkt csinálja hogy nehogy beleszeres (nem tom mért, talán mert őt nem szerették pasz nem tom lehet hogy fél ettől az érzéstől pasz hogy mi van itt.) De azt tudom hogy ő szeret akkoris ha nem kéne.(ezt se tom mért valami igértet emlegetett.)

Röviden tömören én irtam ki, őt ne vádold, ő szeret akkor is ha kurv4 vagy akkor is ha nem, neki mindegy akkor is szeret, faxom tudja mért (szerencsésnek mondhatod magad

nem tudom hogy birta veled 3 évig... de én kb 1 hét után ott hagytalak volna ... kabbe...

na csá

2009. nov. 17. 16:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Nemmondod :)):)):))
2009. nov. 21. 21:17
 14/14 anonim ***** válasza:
eszetlen hülye barom mocskos szlenges állat!ilyenekre törvény kéne!egyébként a "kabbe"-t így kell írni:kapd be
2010. júl. 7. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!