Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő 170 cm körüli magas férfival jár akkor igénytelennek mondható a nő?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 13:49
31/59 l4t0g4t0 válasza:
ha van szakálla a faszinak akkor nem, de 170 felett nem muszáj a szakáll, 150 alatt viszont szakáll és balta, csak akkor nem igénytelen lásd Gimli
32/59 anonim válasza:
Ember, de egy igénytelen kérdés ez xD
33/59 anonim válasza:
#30 Egy férfit a belső is felizgathat, egy nőt viszont csak a külső. A nőket nem érdekli más.
34/59 anonim válasza:
Az én férjem 175cm. Még sosem mondták rám, hogy igénytelen vagyok.. pláne emiatt. Pff.. ilyen marhaságot.
35/59 anonim válasza:
Akkor baromi igényes vagyok,mert eddig csak 170+ centis pasikkal jártam,vagy mi? :DDDDD
36/59 anonim válasza:
Nem tudom... a párom 175 centi kb (nem mértem), mindenki megdicsért a választásom miatt, hogy milyen kedves, jóravaló, odaadó, jóképű férfit "szereztem".
37/59 anonim válasza:
Úristen!!!
2013 óta még mindig ezen a szinten vagy?
Na és neked mennyi barátnőd is volt?
Tudod te egyáltalán, hogy mi az igénytelenség?
Aki nem fürdik, nem vált ruhát, nem mos hajat, zsírdisznóra hízza magát, nem fésülködik...stb.
De kár is neked bármit írni, hisz leragadtál egy bizonyos szinten.
38/59 anonim válasza:
Nem értem az összefüggést. Az az igénytelen az én olvasatomban (saját magára), akinek ilyen kérdés megfogan a fejében.
40/59 anonim válasza:
Es az, aki kiemeli meg ezer ev utan is az ilyen kerdest? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!