Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok szeretik a borostás pasikat?
Figyelt kérdés
2008. júl. 8. 17:31
2/21 anonim válasza:
én is szeretem, de nem az egynapos borostát,mert az szúr:) a három-négy napos az már jó
3/21 anonim válasza:
szexi, férfias, de engem zavar mert szúr
4/21 anonim válasza:
A többséget zavarja ha szúr, de van kivétel.
5/21 anonim válasza:
én szeretem ha a barátom borostás,vagy szőrös.hmmm..szexi :)
6/21 anonim válasza:
Én imádom! És mióta velem van, azóta soha nem is szokott megborotválkozni (borotvával teljesen) hanem csak rövidre vágja :)
7/21 anonim válasza:
A páromnál szeretem. De azt is szeretem, ha frissen borotvált. Leginkább hol így, hol úgy szeretem ;-)
Ha meg első randira készülsz, akkor ápolt legyél, de hord úgy a szőreidet is, ahogy te jól érzed magad.
8/21 anonim válasza:
Én nagyon!! Mi a párommal csak hetente tudunk találkozni, és mindig mondom neki, hogy úgy jöjjön, hogy szúrós legyen :) Mondjuk a szakáll nem tetszik, de a borosta igen :) Én nagyon szeretem, hogy szúr.
9/21 anonim válasza:
hát, azt tudom, hogy rajtam nagyon (:
10/21 anonim válasza:
ha jól áll, akkor igen..amúgy én nem annyira szeretem, valahogy mindig a részeg férj jut eszembe róla, aki kocsma után bedől az ágyba az asszony mellé és elkezdi macerálni. : DD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!