Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítjátok meg a kiszemeltet az első alkalommal?
Bővebben:
Szia nem fáj a lábad?
???
Mert egész nap a fejemben jártál!
Nos én személy szerint nem szoktam leszólítani esetemben pasikat. De arra emlékszem a barátom, hogy szólított le. Igazából msn-nen történt. Ő az osztálytársam volt, de nem nagyon beszéltünk egymással se a suliban se a neten. Aztán egyszer késő esete írt nekem. Megkérdezte miért vagyok ilyen későn fent, amikor már aludnom kellene. Aztán elkezdtünk beszélni és nagyon jól megértettük egymást. Ez legalább 3-4 hónapig így ment, persze találkoztunk személyesen is. Most meg már 3 éve vagyunk együtt.
Ezzel igazából azt akarom mondani neked, hogy nem kell mindjárt Radnótit szavalnod vagy béna szövegekkel odaállítani a kiszemelt elé. Csupa általános hétköznapi dolgokról is lehet beszélni. Ha a partnernek bejössz és nem tartja kellemetlennek a leszólítást akkor biztosan fog veled beszélni, ha meg nem akkor keresel mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!