Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdeményezzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki szeptemberben elkezdett velem szemezni. Nem is vettem a dolgot, amíg a barátnőim nem szóltak, hogy csináljak már valamit, mert a srác felfal a tekintetével. Mindennap megnézett myvipen, ami szerintem elég nyomorék dolog, de nem szólt hozzám vagy ilyenek. Tudni kell róla, hogy nagyon jópasi. A hétvégén meguntam, és felvettem msnre. 2órát beszélgettünk. Egy csomó mosolygós fejet írt, és nagyon kedves volt. Azóta viszont nem láttam.Lehet, hogy letörölt. Mit tegyek? Vegyem fel újra? Hol rontottam el? Segítsetek. Nem értem a pasikat.
2009. nov. 15. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
töltsd le az aMSN nevű programot, jelentkezz be vele és ha a neve mellett egy piros x van vagy felkiáltójel ilyesmi akkor letörölt vagy letiltott.
2009. nov. 15. 13:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, hát néha elég érthetetlenül reagálnak a dolgokra... Te megtetted már az első lépést, aminek volt is eredménye (a két órás beszélgetés). Ha ezek után ő törölt volna, akkor már nincs értelme újra kezdeményezni, mert meggondolta magát, de ha ilyen jól sikerült ez a beszélgetés, akkor nem hiszem, hogy ez történt. Talán tényleg sok más dolga van, vagy egyszerűen csak nem akar elijeszteni azzal, hogy ő nagyon nyomulna. Hidd el, ha érdekled, akkor megteszi a következő lépést! Nem rontottál el semmit, légy egy kicsit türelmes és minden rendben lesz! :-)
2009. nov. 15. 13:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács, tapasztalatból!!!!

Ne akarj msn-en ismerkedni. SOHA

2009. nov. 15. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!