Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párszor találkoztunk már egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párszor találkoztunk már egy lánnyal, de nem merem megcsókolni. Ötletek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ő is akarja meg én is, de mégsem megy. 16/F

2013. nov. 1. 23:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Rúgd magad fenékbe és szedd össze magad.
2013. nov. 1. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne legyel mar felos:D
2013. nov. 1. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet nem ötvenen kéne találkoznod vele.
2013. nov. 1. 23:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne hagyj ki egy csaj sem. Soha... Nekem öregapám mindig azt mondta ,hogy majd a punciját ráhúzzák az orrodra a pokolba :DDDDD
2013. nov. 1. 23:32
 5/9 anonim válasza:
Van rá egy jó ötletem :DD... várd meg, azt a szituációt/próbálj meg olyan szituációt teremteni(ne túl feltűnően), hogy jogosan mérges lehess rá.. :DDD És akkor mondd neki, hogy: "Ezért most úgy megütlek, hogy utána csillagokat látsz. Ha becsukod a szemed, körülbelül ötöt fogsz látni." - És akkor csinálj úgy, mint aki készül megütni... majd amikor már becsukta a szemét(jobb esetben), akkor csak lassan és szenvedélyesen csókold meg :)) de abban legyen benne minden..ha igazán szereted. Hát, szerintem ezzel megéri próbálkozni. Vagy egyszerűen csak mondj annyit, hogy most adsz neki egy csillagot(ha tehetet, akkor esz inkább este, úgy romantikusabb). Ez pont olyan dolog, ami a csajnak saját dolga, hogy levágja-e, amit akarsz, vagy nem.. ha levágja, akkor valszeg azért vágja le, mert ő is akarja.. ha meg nem vágja le, akkor legfeljebb megleped egy kicsit :). HAJRÁÁÁÁ! BÁTORSÁG!
2013. nov. 1. 23:37
 6/9 A kérdező kommentje:

Megpróbálok mindent :D Nem igaz hogy nem tudom megtenni, még ha az első lenne.. de nem az :D

Holnap írok mi lett

Jöhetnek még az ötletek =)

2013. nov. 1. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb módja, ha az elköszönésnél puszi helyett megcsókolod. Próbáld ki.
2013. nov. 1. 23:47
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
de szar ez a csillagos duma...
2013. nov. 1. 23:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
a csillagos tényleg szar..nem tudnám mire vélni ha ilyennel állna elő egy fiú :D
2013. nov. 2. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!