Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan irjak ra egy csajra fb-n hogy vissza irjon?
Szerintem pedig pont az ilyen nagyon menőnek és trendinek látszó beszólogatást mellőzd, és ne akarj mindenképpen lazának meg király arcnak látszani. Nem tudsz a csajról semmit.
Semmi gond azzal ha sziával köszönsz, ja és jó pontnak számít, ha hozzá teszed a keresztnevét is, ettől személyessé válik.
Légy kedves, udvarias, hanyagold a rövidítéseket és a szlenget. Igen, most mondhatod hogy uncsi, meg fúj, meg nyál. De ha biztosra akarsz menni, akkor betartod az ősi szabályokat, hidd el, a lányok nagy részénél még ma is bejön.
Nem kell hosszúnak lennie, de legyen lényegre törő és ne ess túlzásokba. Gondolom meg szeretnéd ismerni, így megírhatod neki azt a klasszikus mondatot, hogy szimpatikusnak/szépnek/kedvesnek találod és meg szeretnéd ismerni. Lehetőleg mellőzd, hogy milyen szexi, dögös, milyen jó a melle.
Ja és mutatkozz be, mármint ne a hivatalos neveddel, hanem hogy pl. Laci vagyok.
Hozzáteheted, hogy örülnél, ha válaszolna neked és ne haragudjon, ha esetleg tolakodónak találná az üzenetedet.
Elköszönés, aláírás.
Na, kb. így nézne ki egy olyan levél, amit válaszra is méltatnék.
Egyébként mennyi idősek vagytok? Mert ha nagyon fiatalok, akkor lehet nem fogjátok értékelni a javaslatomat, de szerintem akkor se egy "csá mizu, tetszel, este chateljünk má', pusza" jellegű szöveggel indíts.
18.15
Jókat írsz. Én nem facebookon, hanem társkeresőkön ismerkedem a saját képeimmel. Nem vagyok ronda, de helyes sem. Hasonlóan, mint te én is elég jól és szintén ilyesmi módon személyre szabottan küldöm el az üzeneteimet a kiszemelt csinos (nem bombanők) csajoknak. Kb 15 ből 1 választ kapok. Tehát sajnos szinte mindegy mit írsz, nem fogja őket nagyon érdekelni. Ez olyan, hogy ha elmész a henteshez és látsz ott 10 húst, abból 2 nagyon szép és vörös, a többi 8 nem annyira szép és vannak rajta foltok, zsír is van rajta, kissé egészségtelennek tűnik, akkor a hentes hiába fogja orrba-szájba dícsérni a ,,megzöldült" húst, akkor sem azt fogja a vevő választani. Teház olyan 90% külső ami folyik facebookon és társkeresőkön. Ne fűzz hozzájuk túl sok reményt, ha nem vagy kimagaslóan vonzó illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!