Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi? Mit, hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi? Mit, hogyan?

Figyelt kérdés

16/L. Első randi..

Ruha: - nadrág: [link]

- felső: [link] ( ugyan ilyen, DE NEM ILYEN SZÍNŰ HANEM SOKKAL VILÁGOSABB FÉLE.. )

- cipő: [link]

+ egy ilyesmi táska: [link] ( az enyém viszont valamivel sötétebb barna:) )

Miről beszélgessek Vele? Ugyanis.. én is félénk vagyok, és azt mondta, hogy Ő is olyan. Kínos csend? Lehet, hogy kicsit túlparázom, de még nem randiztam egy fiúval sem, és ez most fontos lenne.. :)

2013. okt. 31. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszik a felső.

20N

2013. okt. 31. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:
A beszédtéma jön magától.Ruha meg.Amiben csinos vagy de nem fázol meg
2013. okt. 31. 09:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja a felső olyan kislányos.Vegyél fel mást
2013. okt. 31. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:

a fiúk annyira nem nézik (az átlag legalábbis) mit mivel veszel fel csak normálisan legyél felöltözve... (ne szakadt, koszos, kinyúlt)

beszédtémákra keress rá a neten, elég sok ilyen kérdés van.... de én azt javaslom, hogy olyat kérdezz amire nem csak Igen/nem-el lehet válaszolni... pl: miért szereted xy zenéjét vagy miért az a stílus tetszik, mit gondolsz róla? és akkor itt kitudja fejteni a véleményét elég hosszan ha nem tényleg kuka :D

20f

2013. okt. 31. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
A ruhából minden ok, kivéve a felsőt. Az szerintem okádék, már elnézést.
2013. okt. 31. 11:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyire rossz lenne a felső? Más színben is? Mert nekem sokkal világosabb van.. :/
2013. okt. 31. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon csúnya, és közönséges, de ez csak az én véleményem. Ha neked tetszik, vedd fel nyugodtan, ne adj az én névtelen véleményemre. Végülis, nem nekem kell, hogy tetszél, nem velem randizol :)
2013. okt. 31. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha beáll a kínos csend, kezd el kérdezgetni, hogy pl mi a hobbija, mit olvas, mi a kedvenc zeneszáma... De vallásról és politikáról nehogy! ;-)

Sok szerencsét!

2013. okt. 31. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!