Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi? Mit, hogyan?
16/L. Első randi..
Ruha: - nadrág: [link]
- felső: [link] ( ugyan ilyen, DE NEM ILYEN SZÍNŰ HANEM SOKKAL VILÁGOSABB FÉLE.. )
- cipő: [link]
+ egy ilyesmi táska: [link] ( az enyém viszont valamivel sötétebb barna:) )
Miről beszélgessek Vele? Ugyanis.. én is félénk vagyok, és azt mondta, hogy Ő is olyan. Kínos csend? Lehet, hogy kicsit túlparázom, de még nem randiztam egy fiúval sem, és ez most fontos lenne.. :)
a fiúk annyira nem nézik (az átlag legalábbis) mit mivel veszel fel csak normálisan legyél felöltözve... (ne szakadt, koszos, kinyúlt)
beszédtémákra keress rá a neten, elég sok ilyen kérdés van.... de én azt javaslom, hogy olyat kérdezz amire nem csak Igen/nem-el lehet válaszolni... pl: miért szereted xy zenéjét vagy miért az a stílus tetszik, mit gondolsz róla? és akkor itt kitudja fejteni a véleményét elég hosszan ha nem tényleg kuka :D
20f
Szerintem, ha beáll a kínos csend, kezd el kérdezgetni, hogy pl mi a hobbija, mit olvas, mi a kedvenc zeneszáma... De vallásról és politikáról nehogy! ;-)
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!