Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy csaj, aki azt mondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj, aki azt mondta, hogy bír engem, meg bejövök neki kinézetileg, elhívtam randizni, de visszautasította. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Most itthon ülünk mindketten, és chatelünk. Ahelyett, hogy találkoznánk. Mondjuk az idő elég szeles, talán emiatt.

2013. okt. 29. 19:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én rákényszeríteném, hogy elmenjen velem randizni egy csaj akkor is, ha nem akar. Nincs mese, te vagy a férfi, te döntesz.
2013. okt. 30. 09:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Valóban kéreti magát, elég volt neki az, hogy megtette ő az első lépést, most tiéd lenne a tánclépés.

Az, hogy te folytatni akarod így a játékot, vagy inkább őszintébb vonalon folytatjátok az a te döntésed.

Játszadozhattok még egy pár napig-hétig, hogy igazából nem is akartok egymástól semmit, meg mégis. Szerintem viszont jobb lenne, ha őszintén elhívnád egy randira. Erre vár.

2013. nov. 3. 18:58
 13/17 anonim ***** válasza:

azt már megtette (-_-) ...

benne van a kérdésben

"elhívtam randizni, de visszautasította."

2013. nov. 3. 22:10
 14/17 A kérdező kommentje:

Azóta ő hívott el engem, de nem találtuk meg egymást a szórakozóhelyen, nagy volt a tömeg.

Ma azt mondta, hogy nem vagyok az esete... Mert mondtam neki, hogy szeretném jobban megismerni.

Viszont nem ő az egyetlen lány, akivel rendszeresen beszélek, sok más ismerősöm is van. Javasolta, hogy próbálkozzak náluk.

2013. nov. 4. 01:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Az, hogy egyszer már visszautasította, pont ez a lényeg.

Arra várt, hogy te hívd randira, csak azért, hogy nemet mondhasson egyszer.

De az utolsó komment alapján, szerintem lehet, hogy jobb lenne ha hagynád.

2013. nov. 4. 09:55
 16/17 anonim ***** válasza:
hmm... igen, az, hogy közölte, hogy nem vagy az esete, az eléggé azt sejteti, hogy végig gondolta és inkább kikosarazott... pláne, hogy ezután mást kezdett el ajánlgatni... ez annak a jele, hogy azért próbált megvigasztalni "nem baj... engem nem, de mást még meg d_ghatsz a suliból, ne aggódj :) "
2013. nov. 5. 17:06
 17/17 A kérdező kommentje:

Szerintem elrontottam valamit. Tök jól elvoltunk, többször is sikerült megnevettetnem... Egyszer visszautasítottam, hogy hozzon kávét, mert siettem... Ez nem volt udvarias tőlem. Meg olyan is volt, hogy elment mellettem, és nem szóltam hozzá...

Az a helyzet, hogy a jelenlegi lányismerőseim közül ő a legjobb, vele tudnám legjobban érezni magam.

2013. nov. 7. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!