Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha ennyire nagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha ennyire nagy a szátok és mindig azt mondjátok, hogy a szépség rendkívül szubjektív, akkor hogyan lehet, hogy szinte az összes lány ebből az 5 pasiból csak azt a egyet figyelné meg buliban és csak azt engedné magához közel?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezt magyarázzátok meg, mert buliban is annyira nem relatív a szépség, hogy van lent 200 pasi és mind ugyanarra a 20-30 ra másznának csak a csajok egymás hegyén hátán. A többit észre sem akarják venni szinte, pedig nem hótt rondák.

2013. okt. 28. 09:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem mindegyik képen látható arc be tud jön csajoknak. Csak egy két módosítás kellene:

A pék rendben van. Csak kicsit el kell játszani a bad boyt, mert elég szent feje van. De tuti, van olyan csak, akinek bejönne.

A gyűrűs csávó pl levágná azt a szakállat, csak annyira, hogy ne lógjon túl az állán. Szóval arcszőrzet szinten nem gáz, de ez így fanszőrzet az állon... több, mint merész :D

A kigyúrt formának hosszú haj kéne nem ilyen tüsi és akkor a vadállat férfiakat szerető csajoknak bejön.

A szemüvegesnek a haja a para. Azt tilos. Ez a Melrose Place haj ez ma már gáz. Kockás inget se hordunk, ilyen hajat se, ezek ilyen alapszabályok :DD

De egyébként mindegyik formáról lehet valószínűleg jobb képet is csinálni. És az utolsóról is rosszabbat egyébként, amin senkinek nem jönne be.

2013. okt. 28. 10:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Nos, én a bulikban általában részeg vagyok és akkor nem a pasizáson vagyok, hanem azon, hogy hülyéskedek és táncolok a barátnőimmel. :D Viszont nekem az első pasi nagyon cuki. Az utolsó szép, de akkor is az első jön be a legjobban. Ki ő? 23/N.
2013. okt. 28. 10:56
 13/20 anonim ***** válasza:
2013. okt. 28. 11:06
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem szubjektív, ezt már régóta tudom. Vannak típusok melyekért megvesznek a nők, amikor ezt kitörően tagadják, akkor is megvesznek érte. Ezért nem értem a sok felháborodást ezen a szubjektív dolgon, mert nem az. Egy darab kutyakaki az út széle nem szép, a gyönyörű görög tengerpart meg szép. Nem szubjektív, mert akkor a kutyakaka is sok embernek tetszene. Ne hazudjunk!
2013. okt. 28. 11:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt nézed be kérdező, hogy a kutyakaki és a tengerpart nem tud mást csak lenni. Egy fiú ennél összetettebb (remélhetőleg). És egy lány is. És, hogy mi fogja meg a lányt a fiúban, az nem csak a szépségen múlik. Ha csak ezen múlna, rég kihalt volna az emberiség, vagy csak gyönyörűséges emberek vagy tündék lennének.
2013. okt. 28. 11:31
 16/20 anonim ***** válasza:
62%
12-es vagyok. Kérdező, frusztrált vagy. Igen, ahogyan van a nők körében egy típus, aki bejön nekik, ugyanúgy a fiúkéban is, ezzel nincs semmi baj, de tudtommal mindannyian a földön járunk. Nekem egyértelműen az első tetszik, így képen keresztül is látok valamit a szemeiben. Az utolsó szép, de nem látok benne semmi érdekeset.
2013. okt. 28. 11:57
 17/20 anonim ***** válasza:

A szépség egy szubjektivitásba burkolt objektivitás.

Kielégítő választ kaptál a kérdésedre? :D

2013. okt. 28. 12:27
 18/20 anonim ***** válasza:
62%
Jaj, lementél a partyba ismerkedni, azt csodálkozol, hogy ott csak felszínes csajok vannak? És most Te bizonyítékot szereztél:D Szánalmas lúzer:D
2013. okt. 28. 12:35
 19/20 A kérdező kommentje:
12.27 Igen kielégítő, akkor is ha gúnynak szántad, iróniának. Mert ezzel el is mondtad az igazat.
2013. okt. 28. 12:47
 20/20 anonim ***** válasza:

A ma 10.38assal ertek egyet.

Persze, az utolso a leghelyesebb, de többi se biztos, hogy eselytelen.

2013. okt. 28. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!