Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire, , gyér" lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire, , gyér" lenne a kinézetem, hogy társkeresőn 23 lányból csak 3-nak jöttem be egy hónap alatt? Eddig azt hittem, nem vagyok annyira rossz pasas, mert sok lány régebben (egyetemen) helyesnek mondott.

Figyelt kérdés

Lehet csak nagylelkűek akartak lenni. 16 lánynak írtam, 3 írt vissza. Ezek szerint mégis ocsmány vagyok 27 évesen. Kép csak ha nagyon kell, privátban, semmiben hátsó szándék nélkül. Mert nem igazán ismerkedni akarok. De csak annak, aki kerek perec őszintét mond és le is húz, hogy rossz a kinézeted, tehát keményen. Akinek kell, az írjon.

F/27

2013. okt. 27. 15:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok. Valaki ideírta, de nem az vagyok. Nem mernék ilyet ide feltenni, mert van önkritikám és vékonynak találnám magamat ahhoz, hogy közszemlére mehessen a képem. Aki kért képet, az küldjön egy privit és átküldöm. De trollok kíméljenek.
2013. okt. 27. 15:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Tárkereső oldalakon sokkal több férfi van, mint nő, szóval egy nőnek(főleg a szebbeknek) sokan írnak. Am nem vagy egyedül. Mások véleménye alapján egész jól nézek ki, de mégis úgy érzem magam, mintha láthatatlan lennék. Persze nekem az a nagy gondom, hogy egész nap csak otthon ülök.
2013. okt. 27. 15:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Én nem ülök otthon, mert reggel 7 től du. 4 ig munkában vagyok. Utána viszont nincs erőm elmenni ismerkedni. Ezért fanyalodtam társkeresőre, de nem nagyon kapok pozitív visszajelzést.
2013. okt. 27. 15:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Az otthon ülést én sem úgy értem, hogy 0-24 ki sem mozdulok. Hétköznap kb 4-5kor érek haza suliból, a maradék időben pedig otthon vagyok. Hétvégén viszont nem mozdulok ki.
2013. okt. 27. 16:07
 15/18 anonim ***** válasza:
szia, nekem küldhetsz, megmondom a véleményemet:) 17/L
2013. okt. 27. 17:17
 16/18 anonim ***** válasza:

23-ból 3-nak bejöttél?

Ugye dicsekedni akarsz?

Egy társkeresőn kb. 2-szer annyi a férfi, mint a nő, és a nőknek a negyede sem keres társat. A többi önbizalmat növel, vagy csak szórakozik.

Szóval ez az arány igen kedvező. Örülhetsz, hogy ennyi választ kaptál.

2013. okt. 27. 17:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Társkereső külön világ.
2013. okt. 27. 17:54
 18/18 A kérdező kommentje:
Sajnos az. Ott hiába vagy helyes, az sem elég. Hiper vonzónak kell lenned, az adatlapodnak nyüzsögnie kell a figyelemfelkeltő dolgoktól. Ha pasi vagy.
2013. okt. 27. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!