Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mi jönne be?
Van egy osztálytársam, akibe szerelmes vagyok, és ő is belém. Mindenki tudja, de nem mondta még ki egyikőnk sem egyenesen, hogy mit érez, nyílt titok. Szoktunk beszélgetni, elkísér egy darabon hazafelé, tartja az ajtót, meg ilyesmik, de nem tudom, hogy én milyen lépést tudnék tenni feléje. Elhívjam pl egy fagyira/sütire, vagy mi?
Kérlek írjatok még ötleteket!
(13/l vagyok, a fiú is 13)
Találd föl magad! :D
ÉS ezt nem sértésnek szánom.
A nők trükk-tárja határtalan ... tanulj az idősebbektől.
Nem vagyok nő, de a babrálás, az esetlenség és a többi elég bejövős egy pasinak és arra készteti, hogy tegyen valamit.
A cukkolódás is megszokott mind a pároknál mind a barátoknál, de jó alapot adhat az összejövésre ha viccesen piszkálódtok. :)
Utolsó HSZ-elő jól írja. Ha közvetlen vagy vele azt észreveszi. ÉS itt jön be a fent említett "részesítsd előnyben" szabály :)
Telefont a fiú kéri el.
Menjetek el közösen szórakozni, ha van esemény a lány is meghívhatja a fiút, az nem gáz pl..
Gondoltam pl arra, hogy órán leveleznénk, csak sajnos az osztály másik végében ül. Talán ha a hónap végén közelebb kerülünk :-$
(Akkor változtatják az ülésrendet)
vagy a másik, amiért szemétnek fogsz titulálni. lehet h a srác beszari, de ha mondjuk egy hét után, h úgymond nyomultál, nem veszi észre, h mit akarsz, akkor hagyd a francba.
amúgy sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!