Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ronda fiúnak érdemes elmennie pszichológushoz, hogy az hátha feloldja a külsőből fakadó gátlásait a csajozás terén?
Figyelt kérdés
Mást már nem tudok kitalálni, mert félő, hogy egyedül maradok 25 év felett.2013. okt. 26. 22:43
11/17 anonim válasza:
a pszichológus is jó ötlet, de sztem kezdj el valamit sportolni, az meg tudja dobni az önbizalmat, plusz jobban is fogsz kinézni.
12/17 anonim válasza:
arra próbáltam rávilágítani,hogy a kudarcot a csajozásban méri,erre vetíti ki az összes gátlását,pedig ha egyben nézné az életét,lehet rájönne,hogy nem a csajozásbeli hiányosságai a legnagyobbak.
13/17 anonim válasza:
inkább keress prostikat és igyál abból a pénzből amit a pszichológusra költenél!
14/17 anonim válasza:
Nem az a lényeg,hogy mások mit gondolnak rólad,hanem,hogy te milyennek látod magad.Ha elhiszed magadról,hogy ronda vagy,akkor azt sugárzod a külvilág felé,és úgy is fognak látni.Minden az agyban dől el.Minden rajtad áll!
15/17 anonim válasza:
Szerintem is jó megoldás az orvos! Én 23 éves srác vagyok és csak is a testépitésnek élek és én is járok orvoshoz mert nem volt soha barátom és nem szeretem az embereket és igy nem akarok csajozni sem sőt undorodom tőle....
16/17 anonim válasza:
A 14-esnek van igaza.Ha nem tudod magad így elfogadni,akkor pedig alakítsd magad olyanná,amilyennek akarsz lenni.Minden rajtad áll.
17/17 anonim válasza:
Szerintem semmi értelme. Aki ronda az azért nem kell a lányoknak, mert ronda, és nem azért mert gátlásai vannak. Egy rondának meg kell szoknia a magányt, mert tuti nem lesz soha senkije, szóval ha mindenképpen pszichológushoz akarsz járni (amit nem javaslok, mert lehúzás), akkor inkább amiatt, hogy segítsen feldolgozni, hogy örökre magányos maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!