Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ronda fiúnak érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ronda fiúnak érdemes elmennie pszichológushoz, hogy az hátha feloldja a külsőből fakadó gátlásait a csajozás terén?

Figyelt kérdés
Mást már nem tudok kitalálni, mert félő, hogy egyedül maradok 25 év felett.
2013. okt. 26. 22:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
a pszichológus is jó ötlet, de sztem kezdj el valamit sportolni, az meg tudja dobni az önbizalmat, plusz jobban is fogsz kinézni.
2013. okt. 26. 22:51
 12/17 anonim ***** válasza:
arra próbáltam rávilágítani,hogy a kudarcot a csajozásban méri,erre vetíti ki az összes gátlását,pedig ha egyben nézné az életét,lehet rájönne,hogy nem a csajozásbeli hiányosságai a legnagyobbak.
2013. okt. 26. 22:52
 13/17 anonim ***** válasza:
inkább keress prostikat és igyál abból a pénzből amit a pszichológusra költenél!
2013. okt. 26. 22:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg,hogy mások mit gondolnak rólad,hanem,hogy te milyennek látod magad.Ha elhiszed magadról,hogy ronda vagy,akkor azt sugárzod a külvilág felé,és úgy is fognak látni.Minden az agyban dől el.Minden rajtad áll!
2013. okt. 26. 23:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó megoldás az orvos! Én 23 éves srác vagyok és csak is a testépitésnek élek és én is járok orvoshoz mert nem volt soha barátom és nem szeretem az embereket és igy nem akarok csajozni sem sőt undorodom tőle....
2013. okt. 26. 23:22
 16/17 anonim ***** válasza:
A 14-esnek van igaza.Ha nem tudod magad így elfogadni,akkor pedig alakítsd magad olyanná,amilyennek akarsz lenni.Minden rajtad áll.
2013. okt. 26. 23:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi értelme. Aki ronda az azért nem kell a lányoknak, mert ronda, és nem azért mert gátlásai vannak. Egy rondának meg kell szoknia a magányt, mert tuti nem lesz soha senkije, szóval ha mindenképpen pszichológushoz akarsz járni (amit nem javaslok, mert lehúzás), akkor inkább amiatt, hogy segítsen feldolgozni, hogy örökre magányos maradsz.
2013. nov. 3. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!