Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na, erre ki tudja a választ?
Figyelt kérdés
Nos, aki erre tud válaszolni, abszolúte kapja a likeot :)
adott egy fiú + lány. tök jól eldumálnak, fészen is, meg élőben is. De mivel nem egy városban laknak ritkán találkoznak. A pasi folyton bókol, kedves, viszont nem kezdeményez, ezért a lány gondolta, h elhívja egy fesztiválra, amit a fiú (mivel aznap tényleg dolga volt) visszautasít. Jön két hét múlva a köv. feszt, de azt is visszautasítja, valószínűleg azt már "direkt".
kérdés: Miért kedves, meg mosolygós, meg bókolós, flörtölős és miért érezteti,h többet akar, ha nem lép semmit? Vagy csak fél? vagy mi?!?!?!
2013. okt. 26. 19:21
1/21 anonim válasza:
Nem szereti a fesztiválokat, vagy akkor is dolga volt.
4/21 anonim válasza:
Az, hogy bókol és mosolyog még nem jelenti azt, hogy jól érezné magát egy fesztiválon ahol több ezer ember van összezsúfolódva egy helyre.
5/21 anonim válasza:
Én nem tudom a választ, viszont én is ilyen vagyok. Félek a tömegtől és az emberektől. De még a beszélgetéstől is élőben. Lehet, hogy ő is hasonló gondokkal küzd...
6/21 Pain for Pleasure válasza:
Közben talált valaki mást.
7/21 anonim válasza:
a lány megpróbálkozhatna más jellegű meghívással:D pl. egy kv?
8/21 A kérdező kommentje:
1. tuti, h nem talált mást.
2. Nincs csaja.
3. akkor miért nem mondja, h menjünk el egy cukrászdába? vagy pizzázni, vagy vhova?
2013. okt. 26. 19:31
9/21 anonim válasza:
Első vagyok. Te hívtad cukrászdába vagy máshova? Gondolom nem.
10/21 anonim válasza:
még ő sem vallotta be magának, de jó önbizalom növelő neki a lány pozitív visszajelzései, viszont valószínűleg tapasztalatlan a kapcsolatok terén és túl sok a gátlása magával szemben, fél, hogy sérülhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!