Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na, erre ki tudja a választ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na, erre ki tudja a választ?

Figyelt kérdés

Nos, aki erre tud válaszolni, abszolúte kapja a likeot :)

adott egy fiú + lány. tök jól eldumálnak, fészen is, meg élőben is. De mivel nem egy városban laknak ritkán találkoznak. A pasi folyton bókol, kedves, viszont nem kezdeményez, ezért a lány gondolta, h elhívja egy fesztiválra, amit a fiú (mivel aznap tényleg dolga volt) visszautasít. Jön két hét múlva a köv. feszt, de azt is visszautasítja, valószínűleg azt már "direkt".

kérdés: Miért kedves, meg mosolygós, meg bókolós, flörtölős és miért érezteti,h többet akar, ha nem lép semmit? Vagy csak fél? vagy mi?!?!?!

2013. okt. 26. 19:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nem szereti a fesztiválokat, vagy akkor is dolga volt.
2013. okt. 26. 19:22
 2/21 anonim ***** válasza:
unatkozik
2013. okt. 26. 19:22
 3/21 anonim ***** válasza:
Van csaja
2013. okt. 26. 19:23
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy bókol és mosolyog még nem jelenti azt, hogy jól érezné magát egy fesztiválon ahol több ezer ember van összezsúfolódva egy helyre.
2013. okt. 26. 19:23
 5/21 anonim ***** válasza:
Én nem tudom a választ, viszont én is ilyen vagyok. Félek a tömegtől és az emberektől. De még a beszélgetéstől is élőben. Lehet, hogy ő is hasonló gondokkal küzd...
2013. okt. 26. 19:24
 6/21 Pain for Pleasure ***** válasza:
Közben talált valaki mást.
2013. okt. 26. 19:24
 7/21 anonim ***** válasza:
a lány megpróbálkozhatna más jellegű meghívással:D pl. egy kv?
2013. okt. 26. 19:31
 8/21 A kérdező kommentje:

1. tuti, h nem talált mást.

2. Nincs csaja.

3. akkor miért nem mondja, h menjünk el egy cukrászdába? vagy pizzázni, vagy vhova?

2013. okt. 26. 19:31
 9/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Te hívtad cukrászdába vagy máshova? Gondolom nem.
2013. okt. 26. 19:36
 10/21 anonim ***** válasza:
még ő sem vallotta be magának, de jó önbizalom növelő neki a lány pozitív visszajelzései, viszont valószínűleg tapasztalatlan a kapcsolatok terén és túl sok a gátlása magával szemben, fél, hogy sérülhet
2013. okt. 26. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!