Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak lányok akik egy 21éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak lányok akik egy 21éves helyes fiút, ha szűz és szeretik őt, és kiderül, akkor megtanítják szexelni és nem nevetik ki?

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 00:26
 1/5 anonim ***** válasza:
És hogy ez meg pont fele a 42-nek
2009. nov. 13. 01:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen vesztettem el, de nem mondtam el, hogy szűz vagyok. Nem kellett még ezen is izgulni. Talán kicsit jobb lett volna a kapcsolat, ha őszinte vagyok, de így nem kellett aggódnom amiatt, hogy mit fog szólni a csaj.
2009. nov. 13. 01:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy lány ismerősöm van aki már 4 éve van együtt a párjával, akkor a srác 29 volt a lány 19 és a lány vette el a szüzességét, ő tanította be, azóta is teljesen jól megvannak!
2009. nov. 13. 09:13
 4/5 anonim ***** válasza:

A volt barátom szűz volt amikor összejöttük, és egy percig sem tartottam cikinek, pedig ő is 20 éves volt. Szerintem ha szereted a másik embert akkor semmi sem számít cikinek, ami hozzá tartozik.

21/L

2009. nov. 13. 11:15
 5/5 anonim válasza:
ha szeret ez nem jelent gondot ebben biztos vagyok
2009. nov. 17. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!