Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki egyszerűen nem tud hódítani? Akibe ez nincs belekódolva.
Figyelt kérdés
Vagy csak külső tényező miatt nem megy neki, pl önbizalomhiány..?2013. okt. 25. 01:51
11/23 anonim válasza:
Ez talán már nem genetika. Inkább neveltetés, környezet és társadalmi kapcsolatok alapján dől el. Változtatni sohasem késő, csak nehéz.
12/23 anonim válasza:
Az a gén már rég kihalt volna. Szóval mindenki tud. Meg ha képes voltál megtanulni olvasni, akkor ez is menni fog valamilyen szinten.
13/23 anonim válasza:
Igen, azoknak van fent tartva az oldal.
14/23 anonim válasza:
"6. Igen, bábun lehet "gyakorolni", persze csak szóban. :D
"
...és most vedd a szádba :D
15/23 anonim válasza:
Jelen!
Bár igazából a duma teljesen irreleváns számomra, hiszen olyan külsőm van, hogy akár fejre is állhatok és kakukkolhatok, de akkor is el leszek utasítva. (És ez nem önbizalomhiány)
16/23 anonim válasza:
en ilyen vagyok es mar nem vagyok olyan onbizalomhianyos sem de megsem megy. Egyszeruen ilyen bena vagyok
17/23 anonim válasza:
köszönöm kérdező ezt a kérdést.
Íme, itt vagyok személyesen.
21F
18/23 anonim válasza:
Én is ilyennek érzem magam. És pont ilyesmit érzek, hogy egyszerűen nincs valami belém kódolva. Fel sem tudom fogni hogy mások hogyan csinálják...
19/23 viktor123456 válasza:
Nyafogós srácok. Küldjetík fotót, megnézem mit lehet tenni a hányás kinézetetekkel.
Nem hiszem, hogy csak a küfogás, meg a bxszódás megy, ahelyet, hogy tennél valamit.
Nem vagyok én sem szép, dé mégis mindig kaparnak a nők. Szóval nem értem a picsogást. :-)
20/23 anonim válasza:
Én itt vagyok.
Teszem hozzá, hogy hülyeségnek tartom ezeket a köröket.
Köllök ígyen, vagy nem köllök? Ha nem, akkó' szevasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!