Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drake13 kérdése:
Nem vesz észre a lány aki tetszik, mi lenne a megoldás hogy észre vegyen?
Figyelt kérdés
Én egy 13 éves,magas,vékony,vicces srác vagyok.Jár az osztályomba egy tök jófej szintén vicces szép lány. Most 2.hónapja ismerem,azóta tök sokat beszélünk hülyülünk és én vigasztaltam meg amikor szakított a barátjával.Mindenben mellette állok és jófejnek tart csak más tetszik neki aki rá se nézett soha.Segítsetek mit tegyek hogy esetleg megtetszek neki?2013. okt. 23. 16:41
11/12 A kérdező kommentje:
Hát jó de azért szeretnék még ötleteket
2013. okt. 28. 21:47
12/12 A kérdező kommentje:
Közbe viszont most hallottam hogy a csajnak alakul talán az ügye a fiúval de a volt barátját még mindig szereti most mi legyen ,mindig mondja milyen volt amikor ölelte,csókolta,vigyázott rá. A volt barátját már nem tudja visszakapni . Én szeretném,ölelném,csókolnám de ezt nem tudom hogy ő elhinné-e hogy van jobb a volt pasijánál.
2013. okt. 31. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!