Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek összejöttünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek összejöttünk volna ha nem lép közbe a csaj?

Figyelt kérdés

Ez a sztori még nyár közepén történt,de máig sem hagy nyugodni.

Zenei nap volt a falunkban.Én és a barátaim egész nap elvoltunk,szórakoztunk, nevettünk stb...Este táncoltunk is.3 fiú volt és 3 lány.Azt tudni lehet rólam hogy nem vagyok egy nagyon csajos lány.Fekete ülepnadrág volt rajtam és egy zöld póló.Fehér nyitott cipő.A hajam egyszerűen összefogva.Szóval a tánc úgy zajlott,hogy zenén ként váltogattunk.Mindig mással táncoltunk.

Volt egy fiú aki tetszik.Vele kezdtem a táncot.Először csak fogtuk egymás kezét tánc közben.Egy idő után oldódtunk,és nem volt köztünk nagy távolság, csak normálisan álltunk.Telt múlt az idő.A tánc váltott.Ő egyik kezével a derekam, másik kezével a kezem fogta.Én a vállát, és szintén a kezét.Az utolsó 3-4 táncolásnál már mind a 2 kezével a derekam fogta.Persze nem csak mi táncoltunk így hanem mindenki.És partner váltás is volt.

Miközben mi táncoltunk beszélgettünk.Nevettünk...Azt mondtam hogy vele a legjobb táncolni.Ő szintúgy.Beszéd közben sokszor mélyen egymás szemébe néztünk,és mosolyogtunk.Úgy éreztem tökéletes az este.Csakhogy volt egy kis probléma...

Van egy másik csaj.Alacsonyabb, és vékonyabb nálam.Elég csinos is.Fekete cicanadrágban volt, és szintén fekete csinos hosszú ujjú pulcsiban.A haja be volt göndörítve és teli volt csillámos csattokkal.Sokkal jobban kicsípte magát mit a többi lány.Ő is táncolt azzal a fiúval.Én akkor még úgy tudtam,hogy nincsenek együtt.

A következő hetekben sokat voltam a fiúval és a legjobb haverjával,aki egyben nekem is a legjobb fiú barátom.Görkoriztunk,cukrot ettünk beszélgettünk stb...Volt egy alkalom mikor elhívtuk a csinos lányt is.Elmentünk egy játszótérre.Mi görkorival ő gyalog.Egyszer elkezdi mondani hogy van pasija.Kérdezgettük ki az de nem mondta el.Végül kibökte hogy ő és a "fiúm" együtt vannak.Még azon a zenész rendezvényen jöttek össze a vége felé mikor a csaj megkérte hogy járjanak és a fiú igent mondott...

Teljesen ledermedtem.30 percen át magamhoz sem tértem.Hülyén éreztem magam.Annyira reménykedtem meg minden...Azt azért tudni lehet hogy ez a fiú nem mondhatni hogy nyomult rám.Nem az a fajta.Legjobb lány barátjának vall engem.Csak én gondoltam rosszul ezt a helyzetet.Aznap táncolás közben szóba jött ez a járás dolog is.Azt mondtam neki hogy én sosem mernék megkérni egy fiút.Ő mosolygott és azt mondta hogy szintén olyan félénk ezen a téren mint én.Már azt hittem mindjárt arra tér ki hogy járjunk.De nem.Semmi sem lett.Ők összejöttek és azóta is együtt vannak.A fiú sokszor panaszkodik nekem hogy nem szeret együtt lenni a lánnyal mert féltékenykedik rám meg minden lányra és csókolózni szeretne, de ő még nem akar.Fura mert ez fordítva szokott lenni.Előbb mindig a fiú akar csókot de most nem.A srác azt mondja azért nem szeretne szakítani a lánnyal mert tetszik neki egy kicsit és nem akarja megbántani a szakítással,habár kiborítja már a csaj a féltékenykedéseivel.Szerintetek lett volna valami aznap este ha az a csaj nem kavar be?

2013. okt. 22. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Ki tudhatja? De mindegy is, nem jósolok nekik nagy jövőt ...
2013. okt. 22. 12:22
 2/2 Ráhel14 ***** válasza:

Szerintem lehetett volna :)

de nyugi ezzel a csajjal nem fog sokáig tartani, és akkor látni fogja h te végig ott voltál neki :P és ezt egy normális fiú nagyon megbecsüli :)

2013. okt. 22. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!