Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon ciki lenne? (meleg téma)
Ja, szerintem is plüss, vagy a bonbon is nagyon jó lenne. Abból is inkább keserűcsokis jobb ajándék :) Esetleg egy üveg bor? Én azt is nagyon szeretem, de nem szoktam inni, csak időnként.
A virág nagyon rossz ötlet, én kiakadnék tőle. Mondjuk egyszer sem kaptam még; olyan nőies nagyon. Én pedig fiú vagyok, nem lány :)
17F
Köszönöm mindenkinek :). Ment a zöld pacsi :).
# 15 Köszönöm, ez nagyon jó ötlet. Meg tudom csinálni photoshoppal :D
Rózsát semmiképp se, bár biztos van aki jó fogadja, azért elég zavarba ejtő (én sem örülnék neki egyáltalán). Többen írták a plüssállatot, de szerintem ez 15 éveseknél opció inkább, 21 évesen már nem biztos hogy a legjobb ötlet :). Így inkább csokit/bon-bont vagy vmilyen minőségibb bort/pezsgőt/sört javaslok, de csak akkor ha rá tudsz szánni 1000-1500 ft-ot, ha nem, akkor tényleg készítsél neki vmi apróságot :)
24/F(m)
Milyen aranyos a Kérdező, hogy legalább az eszébe jutott ilyesmi! :)
Az előző barátom rendszeresen lepett meg mezei vadvirágokkal (innen-onnan letépett gyomnövényekkel) amíg együtt voltunk és én nagyon örültem neki. A rózsa viszont tényleg túlzás lenne. Akár készíthetsz saját kezűleg is csokoládét hogy személyes legyen, az is olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!