Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú. Nem merem neki elmondani. Van egy sejtésem, hogy én is tetszem neki, de nem biztos. Lehet, hogy csak beetetem magamnak. Mit csináljak?
Mit tegyek, hogy közeledjen hozzám, hogy többször odajöjjön beszélgetni, hogy Ő IS írjon nekem facebookon, hogy randira hívjon?
Vagy hogy tudjam meg, hogy tényleg tetszem-e neki úgy, hogy nem kérdezek rá nyíltan?
Ha ő egyáltalán nem ír neked, akkor nagyon sanszos, hogy nem érdekled. Amúgy mikor beszélgettek érdeklődő? Vagy néha néha válaszolgat?
Egy nő (kislány?) attól lesz vonzó, ha nem másik rá a srácra, hanem hagyja, hogy az hódítsa meg (ha akarja).
Ti lányok miért akarjátok mindig a könnyebb végét fogni és randira hívattatni magatokat, meg UDVAROLTATNI magatoknak, de úgy a semmiből? Ha TE akarsz tőle valamit, fogd meg szépen magad és kezdeményezz. Ha nem is tudja, hogy érdekled, honnan a francból venné az ötletet, hogy elhívjon? Legyél őszinte és egyenes. Ne trükközéssel kezdd már az elején, mert az semmi jót se vetít előre.
Az egyenes út a legrövidebb. Nem kell szerelmet vallani máris az elején, elég ha azt mondod neki, hogy tetszik és szívesen megismerkednél vele. Ebben még nincs semmi.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!