Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szépség szubjektív, legalábbis itt ezt mindenki hangoztatja. De ha az, akkor ezt a srácot a 10 pontos listán miért nem pontozták le jó sokan és miért kapott majdnem mindig 7,8 vagy 9 pontot?
Ezt a kommentet máshonnan másoltam, de igaznak hiszem:
,, az azonos neműek mondják ezt de ha egy csajra 10 fiúból 9 azt mondja hogy szép akkor az szép és a 10 csaj meg azért r.ibancozza le mert szebb náluk. A szépség nem szubjektív. ellenkező nemnél is igy működik.
A válasz 32%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad."
Vagy ez:
,,A szépség szubjektív, de van egy általánosan kialakult kép a megfelelő női egyedről, így a legtöbb "ideál" hasonló. És persze vannak tipikus vonások, amiket biológiai szempontból tudat alatt keres az ember, szóval szubjektív, de bizonyos szempontból tudat alatt azt keresed, aki megfelelő lesz utód képzésre, és hasonó..."
De amúgy ki nem szarja le a pontozást?! Te a világ összes nőjének meg akarsz felelni? Nem teljesen mindegy, hogy kit hány pontra értékelnek? Lehet, hogy amúgy megszólalni se tud, és a normálisabb nők menekülnek tőle...
Inkább MAGADDAL foglalkozz, és sokkal sikeresebb leszel!
Jo pasi. De meg se kene. Olyan "mümajer" tipus.
22L
Pont ilyen arcom van csak kék a szemem. Akkor úgy látszik elég, ha kisportolom magam, szolizok, veszek pár izommutogatós ruhát, lebarnulok és máris megvan a 10-es külsőre! :)
Szerintetek menni fog ez jövő nyárra nekem? Most 188 cm és 70 kiló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!