Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sima érettségivel szerintetek van esélyem egy ügyvéd
csajnál? 28F
Úgy már nem dobna ki. Csak akkor ha mondjuk érettségid van, és közben panelban laksz, kocsid sincs, és valami alkalmazott vagy.
2013. okt. 17. 13:16
Kíváncsi vagyok mivel foglalkozhat az a jó üzletember, ha ennyire tehetős egy érettségivel! :D
2013. okt. 17. 13:19
Hiába gazdag a pasi, nem ügyvéd.
Ahol élek az ügyvédek csak egy bizonyos körön belül ismerkednek, inkább a vérfertőzést választják.
2013. okt. 17. 13:21
Nem csak diplomával lehet sok pénzt keresni :D Sokan el vannak tévedve.
2013. okt. 17. 13:22
abszolút a nőtől függ, hogy lehet -e nála esélyed. ha értelmes, akkor az embert nézi, és nem a papírt. ha az ismerősöd a pénzével szedte fel, akkor papír ide vagy oda, a csaj simán egy felszínes pics*.
nekem van diplomám, a barátomnak nincs, és soha nem is zavart. őt sem zavarja, hogy nekem van. nem hordom fenn tőle az orrom, és nem vagyok több, vagy jobb ember egy diplomától. a hab tortán meg az, hogy neki van munkája, nekem nincs. :D na ennyit ér a diploma!
2013. okt. 17. 13:58
szakmunkás vagyok, érettségim sincs.
mégis másfél évig voltam együtt egy jó 40-es ügyvédnővel.
jó körülmények, nagy lakás, jó szex... és sajnos egy félrelépésem miatt lett vége.
44/F
2013. okt. 17. 14:24
Jó keményen dugd meg aztán TE küld el a fszba... Te vagy a férfi nehogy már ő nézzen le... Kitérdekel hány iskolája van?:D Ne viccelj már...
2013. okt. 17. 19:15
a barátomnak 4 diplomája van és ügyvéd, nekem 8 általánosom volt mikor összejöttünk, panelproli családból származom és nulla egzisztenciával szálltam be a kapcsolatba. 5 éve élünk boldog kapcsolatban, segített és támogatott és sosem éreztem hogy kevesebb lennék a szemében. azt sem ő erőltette hogy tanuljak tovább, én szerettem volna. úgyhogy nem mindig zsákutca az ilyen párosítás.
2013. okt. 17. 19:24
igen, csak mondjuk ha jó csaj vagy, akkor a 3-4 diplomás hímet nem fogja érdekelni hogy hány iskolád van, és hogy milyen családból származol főleg ha nagy a cicid és szép arcod van és igényes vagy:):) Azért fordított felállásban egy 4 diplomás nőstényt egy 8 általános iskolával rendelkező kancsi nehezebben fog megszerezni, mert őskortól kialakult dolog ez, hogy a férfi az irányító, és hát az az igazság hogy nem véletlen ritkább a pénzes nő-csóró férfi felállás, mint a gazdag férfi-csóró nő felállás:)
2013. okt. 17. 20:29
Ha tényleg szeret, nem fogja érdekelni, hogy milyen a végzettséged, ha nem, dobd ki a pic*ába
2013. okt. 18. 19:24
Kapcsolódó kérdések: