Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sima érettségivel szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sima érettségivel szerintetek van esélyem egy ügyvéd csajnál? 28F

Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 12:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Úgy már nem dobna ki. Csak akkor ha mondjuk érettségid van, és közben panelban laksz, kocsid sincs, és valami alkalmazott vagy.
2013. okt. 17. 13:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok mivel foglalkozhat az a jó üzletember, ha ennyire tehetős egy érettségivel! :D
2013. okt. 17. 13:19
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Hiába gazdag a pasi, nem ügyvéd.

Ahol élek az ügyvédek csak egy bizonyos körön belül ismerkednek, inkább a vérfertőzést választják.

2013. okt. 17. 13:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem csak diplomával lehet sok pénzt keresni :D Sokan el vannak tévedve.
2013. okt. 17. 13:22
 15/20 anonim ***** válasza:

abszolút a nőtől függ, hogy lehet -e nála esélyed. ha értelmes, akkor az embert nézi, és nem a papírt. ha az ismerősöd a pénzével szedte fel, akkor papír ide vagy oda, a csaj simán egy felszínes pics*.

nekem van diplomám, a barátomnak nincs, és soha nem is zavart. őt sem zavarja, hogy nekem van. nem hordom fenn tőle az orrom, és nem vagyok több, vagy jobb ember egy diplomától. a hab tortán meg az, hogy neki van munkája, nekem nincs. :D na ennyit ér a diploma!

2013. okt. 17. 13:58
 16/20 anonim ***** válasza:

szakmunkás vagyok, érettségim sincs.

mégis másfél évig voltam együtt egy jó 40-es ügyvédnővel.

jó körülmények, nagy lakás, jó szex... és sajnos egy félrelépésem miatt lett vége.

44/F

2013. okt. 17. 14:24
 17/20 anonim ***** válasza:
24%
Jó keményen dugd meg aztán TE küld el a fszba... Te vagy a férfi nehogy már ő nézzen le... Kitérdekel hány iskolája van?:D Ne viccelj már...
2013. okt. 17. 19:15
 18/20 anonim ***** válasza:
a barátomnak 4 diplomája van és ügyvéd, nekem 8 általánosom volt mikor összejöttünk, panelproli családból származom és nulla egzisztenciával szálltam be a kapcsolatba. 5 éve élünk boldog kapcsolatban, segített és támogatott és sosem éreztem hogy kevesebb lennék a szemében. azt sem ő erőltette hogy tanuljak tovább, én szerettem volna. úgyhogy nem mindig zsákutca az ilyen párosítás.
2013. okt. 17. 19:24
 19/20 anonim ***** válasza:
igen, csak mondjuk ha jó csaj vagy, akkor a 3-4 diplomás hímet nem fogja érdekelni hogy hány iskolád van, és hogy milyen családból származol főleg ha nagy a cicid és szép arcod van és igényes vagy:):) Azért fordított felállásban egy 4 diplomás nőstényt egy 8 általános iskolával rendelkező kancsi nehezebben fog megszerezni, mert őskortól kialakult dolog ez, hogy a férfi az irányító, és hát az az igazság hogy nem véletlen ritkább a pénzes nő-csóró férfi felállás, mint a gazdag férfi-csóró nő felállás:)
2013. okt. 17. 20:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeret, nem fogja érdekelni, hogy milyen a végzettséged, ha nem, dobd ki a pic*ába
2013. okt. 18. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!