Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok továbblépni a lányokkal egy bizonyos pontnál?
Az ismerkedéssel nagy mázlim van, mert akárhányszor megszólítok egy lányt szinte kizárt h elutasítson, sőt sokszor van h eleve ők kezdeményeznek nálam. Ez eddig jó is, ilyenkor elbeszélgetünk kicsit majd cserélünk elérhetőséget.
Viszont utánna nem tudok soha továbblépni a barát szintnél, hónapokig beszélgetünk neten/élőbe minden nap rengeteget, viccelődünk , tényleg iszonyat jól érezzük magunkat, odáig vagyunk egymásért, legalábbis én biztosan de a hangulatból ítélve a másik fél is. Azonban ennek ellenére én sose merek semmit tovább lépni h fel is vállaljam az érzéseimet, róluk meg nem tudom eldönteni valójában mit is éreznek egész biztosan...
Sőt ha esetleg bevallják egyértelműen h szeretnének többet is a barátságnál akkor megijedek és próbálok menekülni a kapcsolatból.
Mi miatt lehet ez, van esetleg más is így vele?
Nem próbáltad még azt, hogy elmondod az adott lánynak ezt az egészet? Szerintem ebböl röktön levennék mi a szitu és máshogy kezdenének el közeledni(szerintem). Vagyis én így tennék.
Írj rám, ha akarsz, érdekesnek találom amit írtál, szívesen beszélgetnék erről.!:)
23/L
Nem tudom mitől lehet, de ez nagyon jó kérdése. Nagyon hasonló van velem is, jól megfogalmaztad, mert ilyesmi engem is bsz egy ideje. És mostanában valamiért nagyon támadnak mindenhol. Én azt hiszem önértékelési dolog lehet (legalábbis nálam), mert nem ugyanazt a véleményt kapom vissza a lányoktól, mint amire számítanék. (indokolatlanul jobbat). És innentől akkor nem tudom, én is elbizonytalanodom. Ha meg nem foglalkozom vele, az meg csak olaj...
Lehet, hogy valami dom :) beállítottságú csajjal kéne ismerkedned.
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!