Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 40-es nőt hová ildomos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40-es nőt hová ildomos elvinni randin?

Figyelt kérdés
Nem régen mutattak be egymásnak bennünket, a hölgyön azt látom, hogy bejönnék neki, elvileg szívesen találkozna velem és én is ővele. Mindketten függetlenek vagyunk, de eddig nekem inkább fiatalabb nőkkel volt kapcsolatom, más habitus és mentalitás. Én picivel fiatalabb vagyok a nőnél és szeretnék egy "pazar randit" prezentálni neki.

2013. okt. 15. 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem vagyok 40-en túli, de közel a 40-hez, és hát vannak korombeli barátnőim. Van, aki a salátabárra esküszik, van, aki a kávézóra, én személy szerint a hangulatos kiskocsmákat szeretem.

Attól, hogy valaki valamilyen KORÚ, még ezerféle személyiség lehet, nem a kora határozza meg az identitását, az ízlését! Talán jobb lenne megkérdezni az illetőt, hogy neki mihez lenne inkább kedve (felajánlva esetleg több lehetőséget).

2013. okt. 15. 22:32
 12/15 anonim ***** válasza:

ja, és kedves # 5, hozzám ugyan jöhetnél, töküres a hűtőm! :P Ennyit az általánosításokról! :)

Annak a negyvenes nőnek van tele a hűtője, akinek van egy férje, meg három gyereke, de az meg nem visz a lakására pasikat...

2013. okt. 15. 22:34
 13/15 anonim ***** válasza:
(választási lehetőségek: te lakásod vagy az enyém)
2013. okt. 15. 22:34
 14/15 anonim ***** válasza:

" akinek van egy férje, meg három gyereke, de az meg nem visz a lakására pasikat..."

Erre ne fogadj..

2013. okt. 15. 23:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Múzeumba való.
2013. okt. 16. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!