Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy csaj (többi lent)?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy csaj szinte mindenki aki körülöttem van azoknak is bejön de mivel tudják hogy én náluk és jobban oda vagyok érte mondják hogy jó csaj de nem igen probálnak vele összejönni. Na szóval van ez a csaj aki tetszik 1 évvel fiatalabb nálam.Netten láttam képeket egy buliról és ő is ott volt gondoltam bejelölőm megismerkedek vele hogy milyen mit szeretsz stb mikor még elkezdtem vele ismerkedni mondhassuk hogy tettszett de még csak úgy voltam vele jó csaj kész, aztán rá irtam megismerkedtünk kiderült hogy 15km-re lakik tőlem beszélgetünk stb stb és egyre jobban tetszett elején mikor ismerkedtünk még hivot ki engem hogy akar velem találkozni megismerni hát én nem mentem ki vele mindig nem-et mondtam pedig ő nagyon akarta de most már bánom na mindegy. Most ott tartok hogy kb 1 éve ismerem netten keresztül nagyon jól kijövünk mindig segitek neki ha szomorú felviditom stb stb már nagyon szeretem és oda vagyok érte bármit megadnék érte.többször irtam neki olyant is netten amiből simán lelehet szűrni hogy tetszik nekem de ő erre semmi olyan jelet nem adott hogy ő is értem csak normálisan reagált nevetett stb konkrétan nem akartam neki megirni mivel még nem ismer személyesen addig várok vele.Most gondolkoztam hogy ki kellene hivni valahova megismerni mivel már netten ismerem itt az ideje hogy személyesen is ismerjem kérdeztem is tőle nem akart ki jönni aztán máskor megint kérdeztem azt mondta nem ér rá.Azt irtam neki hogy de én nagyon megakarnék ismerni beszéljük meg aztán irta hogy mennie kell és később még beszélünk róla. Szerintetek mit csináljak most ha sikerül rá vennem hogy kijöjjön velem mikor mondjam el neki hogy én nagyon oda vagyok érte vagy hogyan vagy mit tegyek???

2013. okt. 12. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lusta vagyok olvasni.. szerintem .. ja
2013. okt. 12. 23:44
 2/3 anonim ***** válasza:
#1 Nem eldöntendő kérdés volt xddd
2013. okt. 12. 23:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem írd meg neki, hogy találkoznál vele, vigyél neki csokit, nevessetek, hülyüljetek, aztán ha kijön úgy, akor célozgass rá. Szeretjük ha a fiú odafigyel ránk:) 14/L
2013. okt. 12. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!