Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok olyan könyveket írni ami csajozásról szól? Vagy ilyen tinik párkapcsolatáról?
Figyelt kérdés
Most nagyon aktuális téma lenne ez számomra is, életembe először elhatároztam magam, hogy megszerzek egy lányt, akit már régóta kiszemeltem magamnak, és akibe első látásra beleszerettem, csak nincsenek ötleteim, hogy hogyan kezdjek neki. Én nem várom azt, hogy ettől hű de profi leszek majd, csak mégis valami kis tapasztalatszerűséget szeretnék..:)2013. okt. 10. 18:29
1/4 anonim válasza:
Egy konyvet megirni hosszu ido baratom!
2/4 anonim válasza:
nem neked nem olyan könyv kell ami a csajozásról szól, neked csak egy szimpla jó romantikus regény amely fejleszti a szókincsed és ráérzel arra, hogy a nők milyen szavakat szeretnek hallani.
Próbálj olyan könyvet keresni amit nő írt.
Ja és add magad ne várj mert más lecsap rá hamarabb mint te és bánni fogod.
Hívd el hogy segítsen könyvet választani, de ne mond el neki hogy miért. Sokat fogsz nőni a szemében.
A lányok szeretik az olyan fiúkat akik szeretnek olvasni :)
4/4 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnál írni néhány példát a Romantikus regényekre?
2013. okt. 10. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!