Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan állnátok a dologhoz, ha egy lányról randizás közben kiderülne, hogy örömlány? Nem az első randiról van szó.
Ja, még az előző vagyok.
Már van párom, és mindent tud.
Az érdeklődő, zsaroló privi leveleket lehet mellőzni.
Hivatalosan is lehet bárki ma Magyarországon prosti, Vállalkozói engedély kell, semmi más. És 3 havonta orvosi vizsgálat.
Üzenem a privit írt embernek, nem tett jó lóra, mert nagyon el van tájolódva.
Én még csak szabálysértést sem követtem el, tudok számlázni, számlaképes vagyok :D
És tudnék mesélni, hány sokkal igazabb és valós embert ismertem meg, akik vállalták, hogy prostik, mint a sok seggen csúszó, főnöknek behódoló megélhetési karrierista.
Nem kell osztani azt az észt az erkölcsökről. SOk prosti sokkal tisztességesebb, mint az átlag lakosság.
@22: nagyon gyorsan reagáltál, nem rád gondoltam.
Face to face én vállalom magam, te is?
Milyen nők? Honnan tudod, hogy nekem mi a hátterem?
a pasinak kell eldöntenie, hogy tudna e együtt élni a gondolattal. Ha a lánynak hívása érkezik, és mennie kell...
Mellesleg az örömlányok (akik a pénz miatt csinálják kizárólag!!) tisztábbak, mint akármelyik igénytelen egyetemista. Óvszert használnak pipánál is, nincs csókolózás és fogdosódás, csak a "száraz tények", hiszen azért fizetnek neki, nem szerelemért. Ha Ő ilyen, akkor megbízhatsz benne, abba fogja hagyni, ha eléri vele a célját, mert gondolom célja van vele, azért csinálja. A másik véglet aki igénytelen és hobbiból csinálja. Beszélj róla vele. Biztos elmondja szívesen. 2 féle örömlány van: az egyik a p...val keresi a pénz a másik az eszével (ritkábban a p..val). Ha az utóbbi, akkor rendben van a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!