Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az amit elöször megnéztek egy fiúban? Mi az első szempont ami alapján ítéltek? Kort írjatok légyszi!
Arcát, aztán az alkatát. Nagyon szeretem a rövid, szinte már kopasz hajat, és hozzá szép izmos férfias testet. Nem kell testépítőnek se modellnek lennie, de ez fontos. ne öltözzön b.zisan, inkább simán átlagosan, hogy ne szégyelljem. Metroszexuális alapból kizárva. Ha ezek stimmelnek, ami egyébként nem nagy elvárás, azért van sok pár ilyen, akkor jöhet a belső. Viszont ha a belső nem megfelelő, akkor lehet akármilyen helyes, jó külsejű.
Persze akadhat kivétel, aki nem ilyen, de a férfiasság fontos! :)
19/L
magassaga, haja(legyen picit hosszabb es borzos XD) arca, mosolya, testalkata es mindene.
De amit legeslegeloszor vagyis ez a ketto egyszerre a haj es a magassag . Akinek megvan ez a ketto az nalam neyro :P
18L
a legelső az illat.ha kellemetlen illatú az egyén akkor nem vmjó társalogni vele.aztán a beszélőképesség humor.arc. személyiség alak.
22
A 19 éves lány, a 18:10es nagyjából elmondta, helyettem is a lényeget. Fontos a férfias test, olyan védelmező jelleggel. :)
De legelőször az arcát nézem, és aztán a kezét. :)
18L
Istenem... mennyi kiszolgáltatott ribanc van itt. :D
Amúgy én először az arcot, öltözködést és mosolyt nézem. :) Ha bunkó, akkor mehet a fenébe.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!