Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem értem ezeket a 16 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem ezeket a 16 év körüli Lányokat! XD Lent bőővebben . Help mee pls?

Figyelt kérdés
Nah 16 éves vagyok egészen 8. os általános koromig kb nem volt lány akit ha akartam ne bíírtam volna felszedni (járni vele) Most h Középp iskolás vagyok voltak kiszemeltjeim de 1 ik sem jött össze ... Már nem tom mi van régen is nagy arcom volt most is van de nem értem ezt az egészet xDD Én Barátaim közt azt szoktam mondani h : Én ugyeBácsmegyei vagyok de Csongrád megyébe Járok iskolába és h a csongrád megyei lányok másak :D De persze tom h nem ...:D Nah de mi lehet a gáz kb ugyan olyan vagyok nem is teszem szerintem az égig a mércét lányoknál ... bevállalós vagyok ... ugyan ugy mint régen :D Szóóval nem tudom mi változottkb 2 év alatt ...:D Valaki Help Mee :D a Helyes írásom ne nézzétek gyorsan írtam :D !!!
2013. okt. 3. 18:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ennyiből ezt nem mondjuk meg haver
2013. okt. 3. 18:04
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Rájöttek, hogy egy műmájer p*cs vagy.
2013. okt. 3. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Ennyiből talán arra tudnék következtetni, hogy általános iskolában még elfogadták azt a tényt, hogy retardált vagy...
2013. okt. 3. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Harmadéves pszichológus hallgatóként azt tudom mondani, hogy egy retardált gyökér vagy aki próbál felvágni nem létező sztorikkal (ha létező sztorik, akkor csak még gázabb a dolog). Emellett buta, műveletlen ember benyomását kelted. Nem kizárt hogy találkozunk még, mint pszichiáter és páciens...
2013. okt. 3. 18:09
 5/11 A kérdező kommentje:
xD Én tudom magamróól h egy Köcsög állat vagyok de eddig is tudták a lányok még is jöttek mentek össze vissza ...:D Most meg áh kész xDD De ink ugy fogalmazok h komolyabb kapcsolatra nem akarnak összejönni :D Mindig ezt a maradjunk csak barátok dumát nyomják xDDD :D Pedig már arcombóól is visszább vettem ...:D
2013. okt. 3. 18:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert a 16. életévükre már megkomolyodnak annyira, hogy az ilyen srácokkal ne álljanak le.
2013. okt. 3. 18:34
 7/11 anonim ***** válasza:
hümm valószínűleg az általános iskoládban alacsonyabb volt az átlagos intelligencia szint... (bocsi)
2013. okt. 3. 18:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy taknyos idióta vagy. És ez halál komoly. Vedd magadra.
2013. okt. 3. 18:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Én megmondom, de csak ha felpontozol. Zsíros kenyér? Szóval tudományosan bizonyított tény, hogy a lányok korábban érnek "lelkileg", mint a fiúk. Élő példa: néhány évvel korábban biztos jártam volna veled, de mai fejjel biztos nem. :D Szóval ideje figurát váltani, nyuszikám! :D

EGY TIZENHAT ÉVES LÁNY elsőkézből

2013. okt. 3. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Sztem azért, mert a 16 évesek már érettebbek, és egy fokkal értelmesebb és szerényebb srácokat keresnek. Amit leírsz, abból értelmes lány tuti nem jön össze veled. Bunkó vagy, paraszt, buta, a helyesírásod egy katasztrófa - normális ember akkor is odafigyel rá, ha gyorsan ír!!!! -, egós. Normális lány nem égeti magát ilyenekkel.
2013. okt. 3. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!