Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élek, de találkoztam egy pasival, akit
jobban meg szeretnék ismerni. Szerintetek ez már
megcsalás?
én amondo vagyok h egy életed van, egyszer élsz. lehet h sokat veszitesz de lehet h sokat nyersz. ha nem probálod meg, akkor nem tudod mi lesz, és nagyon sokáig ezen fogsz gyötrődni, h mi lett volna ha...
2009. nov. 7. 22:58
sztem egy kis ku*va lennél =)
2009. nov. 8. 01:44
jaja, megszeret ismerni jobban :D, Viszket a nuni?
2009. nov. 8. 11:59
az ilyen csajoknak tennék akkora f*szt alájuk hogy egy életre elmenne a kedvük (N)
2009. nov. 8. 14:43
egyáltalán nem megcsalás! Mért ne ismerhetnél meg mást?Nekem is van kapcsim de szoktam néha más pasikkal is talizni. Persze csókig nem jutunk,meg nem csalom meg a párom,de könyörgöm,honnan tudhatná hogy a megfelelő emberrel van együtt ha nincs öszzehasonlítási alapja? Temesse el magát csak mert kapcsolatban él?
És különben is,ha vmelyik megtetszene és szeretnél tőle többet is,akkor szakitasz a pasiddal és utána már mehetsz
is a másikhoz.
2009. nov. 8. 15:01
Hát megismerni meg lehet, ha úgy gondolod a megismertést, hogy nem érdekel mi van a nadrágjában, tehát tőled akár lehet olyan az ágyéka mintha a Mattel gyártotta volna.
(Azt már nem merem írni, mintha ő is lány lenne, mer mostanába annyi a leszbi, hogy lassan kötelező lesz, hogy a k annyát annak aki kitalálta, hogy legyen ez a trendi mindenkinél aki 89 után született)
Másrészt ha úgy van a dolog, akkor ez egy remek és egyenes út a megcsaláshoz.
2010. júl. 12. 16:21
Lehet hogy jobbat találsz mint a mostani. Ha nem komoly a jelenlegi akkor talán egy próbát megér...
2011. nov. 25. 15:27
Amúgy a helyes sorrend,, a régit először dob, aztán megismerkedik az újjal. Legalább ennyi legyen már bennetek, hogy nem tartjátok meg tartalékosnak a régit...
2011. nov. 28. 15:02
19/19 Claudius2 válasza:
Az a helyzet nincs nö férfi barátság,mikor,másodszor,nösűltem,templomban örök hűség,stb,10 hónap eltelt és eltünt 4 napra a volt pasijával,csinált neki egy gyereket,mint késöbb kiderűlt,aztán jól megverte és hazajött.mivel az ö lakásába laktunk nekem kellet elmenni.mikor megszűletett a gyerek,eljött hogy kezdjük újra nem tudom mi a frászért de újra kezdtűk,eltelt 20 év újra eltűnt a helyi kocsmárossal egy hét múlva találkoztam velűk este a falhoz nyomta a kocsmáros úgy smároltak,3 évig csinálta aztán meghalt a pasi,újra. Jött kezdjűk újra belementem ma már 80 vagyok ö 74 csak azért írtam mert egy nő más világ nincs bűntudata, nekem az isten elött tett fogadalom komoly dolog,nehéz becsűletesen élni de jó.40 éve már ugyan soha többé nem tudtam vele lefekűdni.megvetem de ilyen vagyok régi módi ahogy a szűleim neveltek.end.
szept. 7. 06:52
Kapcsolódó kérdések: