Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek jobban a pasik? Ha egy nő vékeny, de kicsi a melle meg a feneke, vagy ducibb de van mit fogni rajta legalább?
nemmindíg a külső számít, persze azért az mber nem akar egy olyannal járni aki ha lemegy a bányába síkítva rohan fel a szén. Leggtöbb dolgot magamhoz hasonlítom, mert tudom nekem mi kell. Nos az én receptem: ne legyen nálam magasabb (vagy csak nagyon kicsit 1-2 cm max), a magassághoz tartozó testsúly, picit több lehet rajta az nem zavar, de ne vigye túlzásba, arca haja, szeme szép legyen, és amit én utóljára tesze az a mell, és a fenék.
Sokan zt nézik először, de nemtom minek. Mell hát azzal eljáccogat az ember szex közben, de igazából a csecsemőknek van rájuk szükség (am meg szerintem a tenyérnyi cickók a legjobbak), a fenék meg hát istenem, azon kívül hogy nézzük nem sokat csinálunk vele, tehát 1 felesleges dolog, szerintem. persze ölelkezésnél az ember keze elvándorol a délebbi 2 szigetre, de ezen kívül igazából más jelentősége nincs. Am meg hogy kinek mi jön be tljesen egyénfüggő, ízlések és pofonok.
Ez egyénfüggő...
De szerintem nem szereti sok pasi a deszkákat, ill. a túl kövéreket... a formás fenék és a nagy mellek mindig bejönnek... Szerintem a legtöbb a kicsit husi csajokat szereti, akiken van mit fogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!